Coordinat Bornova'ya yurtdışı ilgisi

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova projesi  kapsamlı konsepti ve alıcılarına sunduğu esnek ödeme planlarıyla yurtdışından da ilgi görüyor.

  • 0
  • 1.394
Coordinat Bornova'ya yurtdışı ilgisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova projesi  kapsamlı konsepti ve alıcılarına sunduğu esnek ödeme planlarıyla yurtdışından da ilgi görüyor.

Coordinat Bornova'da kısa sürede satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştıklarını belirten Kurumsal İletişim ve Satış Müdürü Berk Yurtçu, elektronik ortamda yürüttükleri satış süreçleri sonucunda hem yeni işbirlikleri, hem de projeleri için geniş bir yatırımcı ağı oluşturduklarını söyledi.

Yatırımcıların özellikle projenin estetik mimarisi, işletim modeli ve merkezi lokasyonuna ilgi gösterdiklerini kaydeden Yurtçu, bu başarının doğru iletişim yöntemleri ve müşterilerine sundukları şeffaf pazarlama ile satış süreçlerini yönetmelerinden kaynaklandığını söyledi.
Satış sürecinde firma güvenilirliği ve müşterilerin projeyi birbirine tavsiye etmelerinin de önemli olduğunu dile getiren Berk Yurtçu, “Dijital reklam konusundaki tecrübelerimizin yanı sıra; yatırımcılar özellikle birbirine tavsiyede bulundukları projeleri tercih ediyorlar. Yakaladığımız   bu satış yüzdesinde proje tanıtımında kullandığımız dijital ve gazete reklamlarının da etkisi oldu” diye konuştu.

GRAFİK YÜKSELEREK DEVAM EDECEK
Kurumsal İletişim ve Satış Müdürü Berk Yurtçu, özellikle İstanbul ve Ankara gibi megakentler göz önüne alındığında, İzmir'de konut fiyatlarının oldukça uygun olduğunu ve şehrin son yıllarda gayrimenkul konusunda hızla ilerlediğini söyledi.
Şehir dışından gelen yatırımcıların ilgisinin hem projenin donanımından hem de fiyatların uygunluğu ve ödeme planlarının kişilere göre ayarlanabilir olmasından kaynaklandığını da vurgulayan Yurtçu, “Coordinat Bornova rakipleri arasındaki farkını hem yurtiçi, hem de yurtdışından aldığı taleple ortaya koyuyor. Gayrimenkulde temelden satın almak avantajlıdır;   ancak esas önemli nokta sözkonusu projelerin yatırımcılara sunduğu gerçek imkanlar ve fiyatların izlediği seviyedir. Coordinat Bornova, yatırımcısına alırken kazandırıyor. Sonraki süreçte de kaliteli bir işletmecilikle bölgede fark yaratacağız” ifadesini kullandı.
Özellikle İstanbul - İzmir Otoyolu ve Ankara - İzmir Hızlı Tren projelerinin İzmir'i emlak yatırımı açısından daha da cazip kıldığını hatırlatan Berk Yurtçu, İzmir dışına yapılan satış grafiğinin yükselerek devam etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

5 YIL KİRA GETİRİSİ
DRC Grup Kurumsal İletişim ve Satış Müdürü Berk Yurtçu, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı kesintisiz, her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi.

Projede 2 bin 350 metrekare mağaza alanı da olacağını belirten Yurtçu, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde yatırımcıların aidat ödemeyeceklerine dikkat çekti.

Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını da dile getiren Berk Yurtçu, Sanayi Metro durağına yalnızca 100 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova'nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne de yürüme mesafesinde olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv