Cottonbox ile 4 Farklı Seride 4 Farklı Yaşam Biçimi

Cottonbox, her bahar yenilenen koleksiyonları ile kadınların hayatına dokunmaya, pamuktan aldığı saflığı ve yumuşaklığı yataklarına taşımaya devam ediyor…

  • 0
  • 3.914
Cottonbox ile 4 Farklı Seride 4 Farklı Yaşam Biçimi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cottonbox, her bahar yenilenen koleksiyonları ile kadınların hayatına dokunmaya, pamuktan aldığı saflığı ve yumuşaklığı yataklarına taşımaya devam ediyor… Kaliteli ve sağlıklı üretim mottosunu şık ve çarpıcı tasarımları ile birleştirerek ev tekstilinde moda algısını güçlendiren marka,  2018 - 2019 Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nda özgün renk ve desen içerikleri ile her beğeniye hitap ediyor. Cottonbox; yolculuğunda kendisine eşlik eden, ilham veren, yaşamın içinde mücadeleyi hiç bırakmayan, tutkuyu, heyecanı, güveni, aşkı ve gücü motto edinen kadınların hikayelerini dört farklı başlıkta toplayarak Maskülen, Modern, Etnik ve Feminen serileriyle taçlandırıyor.
 
‘Maskülen’ ile tarzını yansıt
Cottonbox, yeni koleksiyonunda yer alan ‘Maskülen’ serisi ile yatak odası tekstilinde farklı moda rüzgârları estiriyor… Geometrik ve ekose desenlerin koyu ve çarpıcı renklerle harmanlandığı seri, alışılmışın dışına çıkmayı seven kadınların beğenisini kazanıyor. Kullanım ömrünü maksimum seviyede tutan pamuk içeriği ile kaliteli yapısından ödün vermeyen Cottonbox, sağlıklı dokusu ve özgün tasarımlarıyla yatak odalarının atmosferini değiştirmeye hazır.

Yatak odalarında ‘Etnik’ rüzgarı esecek
Geleneksel figürleri ve etnik desenleri gün yüzüne çıkaran Cottonbox, yeni koleksiyonundaki ‘Etnik’ serisi ile geleneksellikten vazgeçemeyen kadınları kendi tarzlarıyla buluşturuyor. Beyaz, gri ve mavi tonlarının, şal ve damask deseniyle yarattığı uyum ile ferah ve temiz hava yatak odalarını sarıyor. Cottonbox, yeni koleksiyonunda kadınların duygularına ve ruh hallerine tercüman olan tasarımlarıyla gönülleri fethediyor.

‘Modern’ serisi ile sadelik ve şıklık yan yana…
Cottonbox, yeni koleksiyonunda yer alan ‘Modern’ nevresim grubu ile yaşamlarındaki sadeliği, tarzına yansıtan kadınlar da hayranlık duygusu uyandırıyor. Yalın desenlerin hâkim olduğu ‘Modern’ nevresim grubu ile Cottonbox, yatak odalarında sadeliğin yarattığı şıklığı gözler önüne seriyor. Pastel tonların yarattığı huzur ve enerjiyi yaşamlarına yansıtmak isteyen kadınlar, yeni koleksiyondaki Modern serisinde aradıklarını buluyor.

Zarafetin simgesi dantel ‘Feminen’ ile hayat buluyor
Modası hiç geçmeyen ve her kadından bir parça iz taşıyan dantel, şimdi yatak odalarına asalet katıyor. Cottonbox, ‘Feminen’ serisinde yer verdiği dantel ve nakış detayları ile yatak odalarında farklı moda algısı yaratıyor. Geçmişte annelerin, babaannelerin evlerini, genç kızların sandıklarını süsleyen dantel şimdi yatak odalarını güzelleştiriyor. Cottonbox yeni koleksiyonunda yer verdiği dantel ve nakış detayları ile kadınların nazik ve zarif duygularını gün yüzüne çıkarıyor. Renkli ve birbirinden güzel çiçek desenlerinin yer aldığı nevresim takımları, kullanıcıların yataklarını renklendiriyor.

Cottonbox ile banyoların havası değişiyor
Sağlıklı ve kaliteli üretim ilkesiyle ürünlerini tasarlayan Cottonbox, yüzde yüz pamuk ipliği ile ürettiği bornoz setleriyle yeni mevsimin tazeliğini banyolara taşıyor. Bambu dokusu sayesinde suyu kısa sürede hapseden bornozlar, hava geçirgenliği sağlayarak vücutta ferahlık yaratıyor. Mavi, mor, pembe gibi birbirinden güzel renk seçeneklerinin bulunduğu bornoz setleri nakış işlemeleri ile banyoda şıklık yaratıyor. Cottonbox, yumuşacık bornoz setleri ile kullanıcılarının cildine gereken önemi veriyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv