Cumhuriyet Coşkusu İzmir Park’ta

 İzmir Park Alışveriş Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda konuklarını renkli etkinliklerle karşılayacak.  Cumhuriyet’in 93. kuruluş yıldönümü İzmir Park Alışveriş Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

  • 0
  • 503
Cumhuriyet Coşkusu İzmir Park’ta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 İzmir Park Alışveriş Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda konuklarını renkli etkinliklerle karşılayacak.
 Cumhuriyet’in 93. kuruluş yıldönümü İzmir Park Alışveriş Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Gün boyu sürecek etkinliklerle, küçük büyük tüm ziyaretçiler milli bayram ruhunu ve coşkusunu doyasıya yaşayacak. İzmir Park’ta Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri saat 13.00’te Cumhuriyet Bandosunun seslendireceği marşlarla başlayacak. 6 kişilik bando ekibinin muhteşem performansı saat 17.00’ye kadar devam edecek. Bu özel günde küçük ziyaretçilerini de unutmayan İzmir Park, çocukları “Yaşasın Cumhuriyet - Kartpostal Yapım Atölyesi”nde buluşturacak. Saat 14.00’te başlayacak olan atölye çalışmaları üç seans olarak devam edecek. Ayrıca gün boyu ziyaretçilere Türk Bayrağı ve ay yıldızlı balonlar hediye edilecek.
İFOD Üyelerinden Cumhuriyet Sergisi

       İzmir Park Alışveriş Merkezi Cumhuriyet Bayramı kapsamında özel bir sergiye de ev sahipliği yapıyor. İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği İFOD’un “Cumhuriyet” başlıklı sergisi Galeri İzmir Park’ta ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 26 fotoğraf sanatçısının Cumhuriyet temalı özel karelerinden oluşan karma sergi 6 Kasım’a kadar devam edecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv