D- Marin Turgutreis’ten müzik dolu akşamlar

  • 0
  • 1.136
Yazı Boyutu:

D Marin Turgutreisdüzenlediği Uluslararası Klasik Müzik festivalinden sonra  müzik akşamlarına 5 Eylül Perşembe günüakşamı muhteşem bir konserle devam ediyor. Dokuz EylülÜniversitesi Senfoni Orkestrası Klarinet sanatçısı Yonca Alpay, İzmir DevletSenfoni Orkestrası keman sanatçıları Sema Korkut ve Şebnem Edgü, YaşarÜniversitesi orkestrası viyola sanatçısı Ercan Atasoy ve Dokuz EylülÜniversitesi Konservatuvarı viyolonsel sanatçısı Beste Başçı’dan oluşan BatıEnsemble grubuTurgutreisli sanatseverlerle buluşacak.

Konserin sanat koordinatörlüğü aynı zamanda Turgutreisliolup ve halen İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının sanatçısı olan Numan Pekdemirtarafından yapılmakta.

Batı Ensemble,
2012 yılında kurulmuş İzmir kökenli bir oda müziğitopluluğudur. Literatür’de yer alan klasik ve romantik eserlerin yanı sıra,tango ve caz tarzı müzikleri de seslendirmeyi amaçlamaktadır. Grup bukonserinde Schubert, Mozart, Brahms gibi bestecilerin yanında J.Lennon’dan  D.Moreno’ya kadar  ve O sole mio gibi günümüzde popüler olmuşeserlere de yer vermekte.  5 Eylül  Perşembe günüD Marin Turgutreis de bulunan amfi tiyatroda gerçekleşecek konser saat21.00  de başlayacak. Konser halka açıkolup ücretsizdir.  Bilgi için / D Marin Turgutreis  0252. 382 92 00  veya 0533/ 478 11 94

Numan Pekdemir / 0532.233 98 10


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

Arşiv