Damlacık Lions’tan Anlamlı Kermes

İzmir Damlacık Lions Kulübü ve İzmir Sevinç Koleji, lösemili çocuklar için güçlerini birleştirerek Ege Lösemili Çocuklar Derneği yararına bir kermes düzenledi.

  • 0
  • 1.100
Damlacık Lions’tan Anlamlı Kermes
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Damlacık Lions Kulübü ve İzmir Sevinç Koleji, lösemili çocuklar için güçlerini birleştirerek Ege Lösemili Çocuklar Derneği yararına bir kermes düzenledi.

Tam yüzyıl önce sosyal sorumluluk bilinci ile ortaya çıkan Lions kulüplerinin İzmir’deki temsilcilerinden olan Damlacık Lions Kulübü, Sevinç Koleji işbirliğiyle örnek bir projeye imza attı. Ege Lösemili Çocuklar Derneği için güçlerini birleştiren iki kurum, Sevinç Koleji kantininde bir kermes düzenleyerek toplanan geliri lösemili çocukların tedavisi için bağışladı. Kermese, Damlacık Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra, Sevinç Koleji öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Harçlıklarıyla kermesten alışveriş yapan minikler, sosyal sorumluluk ve yardımlaşma bilinçleriyle tam not aldı.

Destek sürecek
İzmir Damlacık Lions Kulübü olarak pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve projelerini sürdürmekte kararlı olduklarını belirten Damlacık Lions Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Av. Şule Pınar Arık, “Sevinç Koleji Bornova Kampüsü’nde gerçekleştirdiğimiz ve çocuk kanserleriyle mücadeleye katkı sağlamayı hedeflediğimiz etkinliğimizde büyük bir başarı sağladık. Etkinlikte bizleri yalnız bırakmayarak lösemili çocukların tedavisine katkı sağlayan üyelerimize, Sevinç Koleji yetkililerine, tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Küçücük bedenleriyle bu hastalıkla mücadelede olan çocuklarımızın daima yanındayız. Onlara destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kermese ev sahipliği yapan Sevinç Koleji Bornova Kampüsü Müdürü Hale Handan Coşkun da, böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv