Dansçıya danslı anma

İzmir'in efsanevi Salsa hocalarından Erkan oktay, vefatının ikinci yılında, Torasan Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği (TORDER) ile Yarımada Kadın Kooperatifi tarafından düzenlenen danslı geceyle anıldı.

  • 0
  • 970
Dansçıya danslı anma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in efsanevi salsa hocalarından Erkan oktay, vefatının ikinci yılında, Torasan Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği (TORDER) ile Yarımada Kadın Kooperatifi tarafından düzenlenen danslı geceyle anıldı.

2008’de Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda partneriyle birlikte şampiyon olan ve Cumhuriyet Kupası’nı da kazanan Erkan Oktay vefatının ikinci yılında, TORDER ve Yarımada Kadın Kooperatifi ev sahipliğinde Urla Klazomenai Otel’de düzenlenen anmaya Erkan Oktay’ın annesi Nergis Sarıbıyık, ablası Hale Oktay, merhum Oktay’ın arkadaşları ve dans severler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi – TORDER Başkanı Hayal Acımaz, zaman zaman dans partneri de olduğu Erkan ille çok güzel etkinliklerde ter döktüklerini belirterek, davete icabet eden Erkan Oktay dostlarına ve arkadaşlarına teşekkür etti. “Erkan’ı unutmayacağız” dedi.

Yarımada Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Göçük fikri kendisine getiren Hayal Acımaz’ın düşüncesinden çok etkinliğini belirterek, “Bu proje hiç kuşkusuz ki Hayal’in projesi. Heyecanını gördüğümde etkinliğin büyütülmesi, İzmir ve Türkiye’ye duyurulması gereğine olan inancımı açtım ve gördüğünüz üzere birlikteyiz. Dansçı arkadaşlarımı izlediğimde yanılmadığımı gördüm. Müthiş gurur vericiydi. Atatürk gençliğine yakışır görüntüydü. Çok güzeldi” diye konuştu.

Hale Oktay Dans ve Spor Kulübü Başkanı ve Erkan Oktay’ın ablası Hale Oktay ve annesi Nergis Sarıbıyık'da düzenlenen gece ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdikleri konuşmalarında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Gece katılımcılarının danslarıyla sürdü.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv