Darbuka ve Kanun kurslarında tek kişilik eğitim

Bornova Belediyesi’nin yıl boyunca devam eden ve her yaş grubundan bireyler için düzenlenen ücretsiz hobi kursları yoğun ilgi görüyor.

  • 3
  • 879
Darbuka ve Kanun kurslarında tek kişilik eğitim
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova  Belediyesi’nin yıl boyunca devam eden ve her yaş grubundan bireyler için düzenlenen ücretsiz hobi kursları yoğun ilgi görüyor.  Hobi ve Beceri Edindirme Kursları çerçevesinde verilen piyano, gitar, yan flüt, bağlama ve keman kursları yanında darbuka ve kanun kursları da ilgi görüyor. Darbuka ve kanun eğitimleri tek kişilik sınıflarda gerçekleşiyor.
 
Bornova Belediyesi’nin müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşlara destek olmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Hobi ve Beceri Edindirme Kursları devam ediyor. Özellikle müzik aletlerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve bu yönde yeteneği olanların uzman kadrolarca yetiştirilmesini sağlamak amacıyla açılan kurslarda keman, gitar, bağlama, piyano, yan flüt ile kanun ve darbuka dersleri veriliyor.
 
Kanun ve Darbuka Kursları 
Cumhuriyet Evi ve Bornova Merkez’de bulunan Kurs Merkezi’nde verilen Kanun ve Darbuka kurslarında dersler tek kişilik sınıflarda veriliyor. Namık Sağlam’ın eğitmenliğinde 8 yaş ve üzeri kişilere verilen Kanun kursundan 13, darbuka kursundan ise 15 Bornovalı yararlanıyor. 2 yıldır hem kanun hem de darbuka kursuna katılan öğrencilerden olan Salih Öztütüncü ve Batuhan Parlak, geleceklerine müzikle yön vermek istediklerini belirterek Bornova Belediyesi’ne kendilerine bu imkanı sunduğu için teşekkür etti. Eğimen Namık Sağlam ise, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği kursların ücretsiz olduğunu belirterek, müziğin gençlerin hayatlarını olumlu yönde etkilediğini ifade etti.

Yorumlar (3)
  • Nilgün Çetinay

    Nilgün Çetinay

    Yetişkin Darbuka kursu için bilgi alabilirmiyim

    04 Şubat 2024 21:17
  • Mutlu Çelik

    Mutlu Çelik

    Darbuka kursu için bilgi verebilirmisiniz

    14 Kasım 2023 18:39
  • Yasin Yurt

    Yasin Yurt

    Yetişkin darbuka kursu bilgi alabilir miyim

    05 Kasım 2023 17:02
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv