DEDEMİN FİŞİ İZMİR SEYİRCİLİ GÖSTERİMİ 24 OCAK PAZAR GÜNÜ

  • 0
  • 702
DEDEMİN FİŞİ İZMİR SEYİRCİLİ GÖSTERİMİ 24 OCAK PAZAR GÜNÜ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hikayesi Yılmaz Erdoğan’a, senaryosu  Güldür Güldür yazar ekibine ait “DEDEMİN FİŞİ” zengin kadrosu, benzersiz tiplemeleri ve  izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile yeni yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alıyor.
 
İZMİR SEYİRCİLİ GÖSTERİMİ OPTİMUM OUTLET’TE
BKM’nin yıla damga vuracak yapımlarından Dedemin Fişi filminin İzmir seyircili gösterimi 24 Ocak Pazar günü Gaziemir’de bulunan Optimum Outlet’te gerçekleştirilecek. Saat 15:30’da filmin tüm başrol oyuncularının katılımı ile AVM meydanında düzenlenecek olan söyleşinin ardından Cinemaximum salonlarında seyirciler ile birlikte filmin gösterimi yapılacak.
 
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren BKM Ege Bölge Temsilcisi, Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada, “ülkemizin gülmeye ihtiyaç duyduğu bugünlerde, günlük hayatın stresinden kahkahalarla uzaklaşmak isteyen tüm seyircilerimizi filmimize bekliyoruz. Seyircilerimiz Filmin biletlerini sinema gişesinden ve online satış kanallarından alabilirler” dedi.
 
YILIN EN “ÇEKİCİ” AİLESİ
Malatyalı Çirci Ailesi’nin kahkaha dolu serüveni, beyin ölümü gerçekleşmiş aile reisi Salih Çirci’nin fişinin çekilmesine karar vermek üzere tüm aile üyelerinin buluşmasıyla başlar. Dört bir yana dağılmış, her biri küçük hesaplara, büyük hayallere, saflıkla kurnazlık arasında sıkışmış vicdanlara  sahip Çirçi’lerin daha fiş çekilmeden ortaya çıkan miras kavgaları birbirinden renkli ve komik olaylara sebep olur.
 
BU KADRO KAHKAHAYI GARANTİLİYOR
BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, komedi ve tiplemenin başarılı isimleri Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ve Aysen Gruda’nın rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv