Delican ilçe turlarına Küçük Menderes ile devam etti

  • 0
  • 1.564
Delican ilçe turlarına Küçük Menderes ile devam etti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ilçe ziyaretlerine Küçük Menderes Havzası’nda devam etti. Kiraz’da AK Parti Gençlik Kolları ilçe kongresine katılan Delican Beydağ, Ödemiş ve Bayındır’a gitti.

Kiraz İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşan Delican, 31 Ocak’ta düzenlenecek İl Kongresi’nde gençliğe çok büyük sorumluluk düştüğünü vurguladı. Delican gençlere İzmir’deki coşkuyu hissettirmeleri gerektiğini ifade ederek, “31 Ocak’ta AK Partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek il kongremize hepinizi bekliyoruz. Tüm İzmir’e AK Parti’nin gücünü göstermek için ciddi bir kongre hazırlığı yapıyoruz. Tüm gençler bunu kendine görev edinerek İzmir’e gelecekler. İzmir adına güzel sloganlar üretin. Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nu sizler coşturacaksınız” dedi.

Yeni Türkiye yolunda canla başla çalışacağız

 Önümüzdeki genel seçimlerin AK Parti’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği icraatlarının devamı için çok önemli olduğuna dikkat çeken Delican, “AK Parti’nin, Türkiye’nin Anayasa değişimi gerçekleştirmesi için 330 milletvekili ile mecliste temsil edilmesi gerekiyor. Bunun için canla başla çalışacağız. Artık sizin, bu güzel gençliğin geleceğini daraltan mevcut Anayasa’yı değiştireceğiz. Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşması için Anayasa değişikliğini gerçekleştireceğiz. Gençlerin hür ve özgür düşüncelerini yansıtan yepyeni bir Anayasa'yı hayata geçireceğiz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv