Delirmeye hazır olun

Mine Artu'nun yazdığı, ünlü oyuncu Necmi Yapıcı'nın hem yönettiği hem de eşi Nurhan Durukan Yapıcı ile birlikte oynadığı ‘Benimle Delirir misin?’ adlı oyunu 20 Mart’ta saat 20.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmirli tiyatroseverlerle buluşacak.

  • 0
  • 455
Delirmeye hazır olun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mine Artu'nun yazdığı, ünlü oyuncu Necmi Yapıcı'nın hem yönettiği hem de eşi Nurhan Durukan Yapıcı ile birlikte oynadığı ‘Benimle Delirir misin?’ adlı oyunu 20 Mart’ta saat 20.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmirli tiyatroseverlerle buluşacak. İki perdelik komedi oyun ile sevenleriyle bir araya gelecek olan Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı İzmirlileri birlikte gülmeye davet etti.

DOYA DOYA GÜLECEKSİNİZ
Evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan oyun, evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanıyor. Trajikomik bir sürecin ele alındığı, kadın ve erkeğin yanlışlarını saklama çabalarının anlatıldığı oyun, sorun yaşayan evli çiftler üzerinde adeta terapi etkisi yaratacak. Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı'nın muhteşem yorumuyla kaçık bir aşk hikâyesine dönüşen oyun gülmeyi garantiliyor. Birkaç saatliğine de olsa ‘delirmeye varım’ diyenler bu oyunu kaçırmasın.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv