Derbi öncesi müze gezisi

  • 0
  • 1.005
Yazı Boyutu:

Ligin ilk yarısını lider olarak kapayan ve altılı finallerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile derbi hazırlığı yapan Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımı oyuncuları, müzeleri gezerek karşılaşma öncesi moral depoladı.
 
TKB2L kadın basketbol ligi Play-off E grubunda altılı finallere yükselme mücadelesi veren Altay Konak Belediyesi basketbol takımı oyuncuları verilen arayı fırsat bilerek müzeleri gezdi.  23 karşılaşmanın 22’sini galibiyetle tamamlayan ve İlk yarıyı lider olarak kapatan basketbolcular, sabah antrenmanının ardından Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, Neşe ve Karikatür Müzesi ile Nejdet Alpar Mask Müzelerini ziyaret etti.
7’den 77’ye hemen herkesin ilgisini çeken oyuncak müzesinde keyifli saatler geçiren basketbolcular, Neşe ve Karikatür Müzesi’nde açılan karikatür sergilerini ilgi çekici buldular. Mask Müzesi’nde birbirinden değerli koleksiyonları hayranlıkla seyreden genç kızlar, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a teşekkür ederek Kadın Müzesi ile Radyo ve Demokrasi müzelerinin açılışlarını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. 
 
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, kadın futbol takımıyla yaşanan şampiyonluk mutluluğunu kadın basketbol takımı ile de yaşacaklarını belirtti. Başkan Tartan, çok değerli oyunculardan oluşan takımın altılı finallerden İzmir’e birinci lig takımı olarak dönmesini beklediklerini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv