DEÜ HASTANESİ Park Cafe Yenilendi

Vatandaşların, öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin yararlandığı, poliklinikler önünde bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Park Cafe, baştan aşağı yenilendi.

  • 0
  • 571
DEÜ HASTANESİ Park Cafe Yenilendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Vatandaşların, öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin yararlandığı, poliklinikler önünde bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Park Cafe, baştan aşağı yenilendi. Tadilat çalışmaları süresince hizmet vermeye devam eden kafeteryada, mevcut ürün çeşidi dört katına çıkarıldı, iç ve dış oturma grupları yenilenerek üretim ve satış alanlarında iyileştirmeler gerçekleştirildi. Müşterilere sunulan hizmetin en iyisi olmasına özen gösterdiklerini belirten Park Cafe yetkilileri, kantin, kafeterya, restoran ve sosyal tesis işletmeciliğini, standartların üzerine taşımayı hedefleyen bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını ifade ettiler. Tüketicilerin talep ve önerilerini dikkate alarak iç dekorasyondan menülere kadar değişiklik yaptıklarını kaydeden kafeterya yetkilileri, kahvaltı tabağı, öğle yemeği, meze, taze meyve, soğuk salata, unlu mamüller, taze meyve suları, tatlı gibi ürünlerle çeşitliliği arttırarak her bütçe ve tercihe hitap etmeyi hedeflediklerini söylediler.

Üniversiteye ait sosyal tesislere yönelik hijyen, kalite, uygun fiyat ve memnuniyet odaklı düzenlemelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği açıklandı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Arşiv