Dikili Belediyesi’nden eğitime örnek destek

  • 0
  • 744
Dikili Belediyesi’nden eğitime örnek destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi, ilçede eğitim veren anaokulları ile ilkokulların birinci sınıfına yeni başlayan minik öğrencilere eğitim seti yardımında bulundu.
 
Başkan Mustafa Tosun, ülkenin aydınlık geleceğinin teminatı olan minik öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitimlerine devam etmeleri için eğitim ve öğretime olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.
 
Çalışma Tüm Okulları Kapsıyor
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında  ilçede bulunan tüm anaokulu ve ilkokullarda eğitim gören minik öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş ile kalem kutusundan oluşan kırtasiye seti, eğitici boyama kitabı ve boyama kalemleri hediye edildi. Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu, Kıratlı Esin Çağdaş İlkokulu, Bademli M.Ertuğrul Denizolgun İlkokulu, Dikili Deliktaş Şehit Cengiz Topel İlkokulu, Kabakum İlkokulu, Bahçeli İlkokulu, Esentepe Acun İlkokulu, Yaylayurt İlkokulu, E. Münevver Denizolgun Anaokulu, Özel Ege Deniz Anaokulu, Atatürk İlkokulu ve Ali Çetinkaya İlkokulu’nda eğitim gören öğrencileri kapsayan çalışmanın hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
 
“Bilimsel ve Çağdaş Eğitime Desteklerimiz Artarak Sürecek”
Dikili Belediyesi olarak bilimsel ve çağdaş eğitime olan desteklerinin hep devam edeceğini ifade eden  Başkan Tosun, “Yeni bir eğitim yılının başındayız. Bizler geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda geleceğimizin teminatı yavrularımızın yeni ufuklara doğru adam atarken yanlarında olmanın onuru ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
 
Atatürkçü çizgide, çağdaş ve laik bir eğitim anlayışının rehberliğinde ilçede eğitim gören tüm öğrencilerin tüm ihtiyaçlarında destek olma kararlılığında olduklarını da ifade eden Tosun, “Öğrenci kardeşlerimiz sağlıklı bir eğitim alıp, başarılı olmaları için sene başından bu yana tüm olanakları seferber ettik. Yaz döneminde öğrenci kardeşlerimiz tatildeyken, ekiplerimiz tüm okulları elden geçirerek daha modern bir hale gelmesini sağladı. Bu çalışmalarda okulların bakım, onarım ve revizyon çalışmalarıyla birlikte iç-dış boya işlemi yapılarak pırıl pırıl hazır hale gelmişti. Şimdi de yavrularımızın bilimsel ve çağdaş eğitim almasına önemli katkılar sağlayacağını umut ettiğimiz eğitim setinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Biz belediye olarak imkanlarımız dahilinde öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim dönemi içerisinde gerekli her türlü yardımı yapacağız.  Eminim ki, onlarda derslerine çalışarak ve önce ailelerin sonra bizlerin yüzünü güldürüp vatanımıza, cumhuriyetimize yakışır bireyler olma hedefinde emin adımlarla yürüyecektir” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv