Dikili kırsalında temizlik tam gaz

  • 0
  • 563
Dikili kırsalında temizlik tam gaz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ilçe genelinde yaptıkları mıntıka temizliği çalışmalarına kırsal mahallelerde tam gaz devam ediyor.

Kırsal mahallelerde yer alan cadde ve sokakları hedef alan mıntıka temizliği çalışmalarıyla kentte temizlik seferberliğini sürdüren Dikili Belediyesi ekiplerinin son durağı Kızılçukur ve İslamlar mahalleleri oldu. 

Kentin Her Noktasında Devam Edecek
İslamlar ve Kızılçukur mahallelerinde yağışlar sonrası sokaklarda oluşan çamur, yaprak atıkları ve diğer hafriyat malzemelerini tel süpürge ve kürekler yardımı temizleyen Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri bir yandan sokaklarda kaldırım kenarlarında çıkan yabani otların temizliğini gerçekleştirdi. 5’er kişilik ekipler halinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen iki mahallede gerçekleştirilen temizlik harekâtının son aşamasında, mahallelerin çevresinde bulunan boş alanlara gelişi güzel atılmış katı atıklarda mıntıka temizliği yapılarak bertaraf edildi. Yetkililer, kentin tüm noktalarında çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefleyen ve hafta başında Samanlık, Yenice'de mahallelerinde yürütülmüş çalışmaların aralıksız olarak bütün mahallelerde ve 265 sitede de tüm hızıyla devam edeceği belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv