Dikili'de Anlamlı Turnuva

Dikili Belediyesi'nin katkılarıyla Dikili ilçesinde düzenlenen ve iki gün devam eden Dikili Barış Demir Plaj Futbolu Turnuvası’nın şampiyonu Denizköy Arsel Spor takımı oldu.

  • 0
  • 4.948
Dikili'de Anlamlı Turnuva
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi'nin katkılarıyla Dikili ilçesinde düzenlenen ve iki gün devam eden Dikili Barış Demir Plaj Futbolu Turnuvası’nın şampiyonu Denizköy Arsel Spor takımı oldu.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Dikili Belediyesi işbirliği ile organize edilen yakın Türkiye Futbol Federasyonu Dikili Barış Demir Plaj Futbolu Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Final maçında Dikili Bilbao’yu 5-3 yenen Denizköy Arsel Spor, Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
 
Şampiyon Denizköy Arsel Spor Oldu 
Başlama vuruşunun Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve turnuvaya adı verilen merhum futbolcu Barış Demir'in babası Hüseyin Demir tarafından yapılan turnuva büyük bir çekişmeye sahne olurken, oynadığı başarılı futbolla skora gitmesini bilen Denizköy Arsel Spor, Türkiye Futbol Federasyonu Dikili Barış Demir Plaj Futbolu Etabı'nın şampiyonu oldu. Büyük çekişmelerin yaşandığı turnuvada Dikili Bilbao Spor ikinci olurken, Dürümcü Serko FC takımını 9-2 yenen Dikili Belediye Spor ise üçüncülük kupasına uzandı.
 
“Bu Turnuvayı Barış’ımıza Adadık” 
Kentte gerçekleştirilen ve mücadelesi gibi seyrininde de büyük bir ilgiye sahne olduğu turnuva boyunca centilmence mücadelelerin ortaya konduğunu ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Belediyemiz, kentimizi sporda da öncü ve tercih edilen bir kent yapmak için çalışmalarını emin adımlarla sürdürüyor.  Birçok önemli etkinlikten sonra şimdi de Türkiye Futbol Federasyonu ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve Dikili Belediye Spor Kulübü yöneticilerinin de büyük katkı sunduğu önemli bir turnuva organize ettik. Arkasında hem duygusallığı hem de güzel anıları ve muhteşem mücadele sahnelerini bırakarak sona eren bu turnuva bizim için çok önemliydi. Çünkü kısa zaman önce talihsiz bir olayda hayatını kaybeden 19 yaşındaki yavrumuz Barış'ın anısına adamıştık bu organizasyonu. Barış kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum. Bu anlamlı turnuvada şampiyon olan Denizköy Arsel Spor takımını gönülden tebrik ediyorum. Kentimizde iki gün boyunca centilmence mücadele eden bütün takımlarımıza ve bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese de gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
“Bizim İçin Özel Bir Turnuvaydı” 
Dikili Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Öcal ise, "Dikili Belediyesi’nin katkıları ile üçüncüsünü düzenlediğimiz plaj futbolu Dikili etabını alnımızın akıyla yine başarıyla tamamladık. Bu sene bu turnuvayı özel kılan, yakın zaman önce kaybettiğimiz evladımız Barış Demir adına düzenlenmiş olmasıydı. Katkı ve desteklerinden dolayı Dikili Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tosun'a, belediye çalışanlarına, Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine, hakemlerimize, sponsorlarımıza, oyuncularımıza, Dikilili sporseverlere ve kederli günlerinde bizleri yalnız bırakmayan merhum Demir ailesine teşekkür ediyorum" dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv