DİKİLİ’DE SORUNLAR BİRER BİRER AŞILIYOR

  • 0
  • 557
DİKİLİ’DE SORUNLAR BİRER BİRER AŞILIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından farklı alanlarda önemli çalışmalara imza atan Dikili Belediyesi, Dikilililerin yaşamını kolaylaştıran yeni düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Yılların Kanayan Yaraları Sarılıyor
Yapılan çalışmalarla yıllardır bakımsız bırakılarak, kullanışsız ve eskimiş hal alan dik yokuşlu sokaklar bakıma alınarak, vatandaşlar için büyük bir sorun olan yokuş problemini ortadan kaldırılıyor. Günümüz şartlarına uygun modern malzemeler kullanarak, yapılan yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla vatandaşları canından bezdiren dik yokuşlar artık daha güvenli ve kullanışlı hale getirildi. Halkının talepleri doğrultusunda kalıcı hizmetlerini hız kesmeden sürdüren Dikili Belediyesi'nin hastane yolu bağlantısı olan dik ve yokuşlu 30 ve 34 sokak ile çevresinde yaptığı kapsamlı merdiven çalışmalarının tamamlanmasıyla hem vatandaşların yıllardır çektiği çileler son buluyor, hem de eğimli, geçit vermeyen caddelere uygulanan çözümlerle, Dikili’nin çehresini değiştiriyor. Ayrıca bu merdivenlerin kenarlarına yapılan engelli rampaları ile engelli vatandaşların sosyal yaşama dahil olmasının önündeki engeller kaldırılıyor.

“Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştırmaya Devam Ediyoruz”
Dikili'de yediden yetmişe tüm vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, gerek ekiplerimiz yaptığı incelemeler, gerekse halkımızdan gelen taleplerin değerlendirilmesiyle halkımızın daha önceler büyük sıkıntılar yaşadığı 30 ve 34 sokağın olduğu alanı daha kullanışlı hale getirdiklerini söyledi. Yaptıkları tüm hizmetlerde sorunlu olan bölgelere öncelik verdiklerini kaydeden Başkan Mustafa Tosun, “Yaptığımız çalışmaları geleceğe yönelik gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri ekiplerimizin yaptığı bu çalışmalarla sorunlu bölgeleri daha kullanışlı hale getirerek bir sorunu daha çözdük" dedi.
 

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv