Dikilili miniklerin mezuniyet coşkusu  

İzmir’in Dikili ilçesinde Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri gerçekleştirilen törenlerde mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

  • 0
  • 701
Dikilili miniklerin mezuniyet coşkusu  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in Dikili ilçesinde Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri gerçekleştirilen törenlerde mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.
 
Dikili’nin köklü eğitim kurumlarının başında gelen Atatürk İlkokulu, mezun olmaya hazırlanan 4. sınıf öğrencileri için öğretmen ve velilerin de katıldığı mezuniyet etkinliği düzenledi. Etkinliğe öğrenci ve velilerle birlikte Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve eşi Nazan Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ulus ve Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan Yıldız katıldı.
 
Yeni Hayatlarında Başarılar Diledi 
Dikili Atatürk Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasının ardından Atatürk İlkokulu 4/C Sınıf Öğretmeni Emine Kalfalar’ın yaptığı açış konuşması ile başladı. Öğretmen Kalfalar’ın ardından Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan Yıldız da bir konuşma yaparak, mezuniyet mutluluğu yaşayan tüm öğrencilerine yeni hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.
 
Heyecan ve Mutluluk Dolu Etkinlik 
Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile çocuklarının mezuniyet etkinliğe katılan velilerin heyecanı sahne gösterilerinin başlamasıyla doruklara çıktı. Mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşayan 4. Sınıf öğrencileri Bergama ve Dikili Yöresi Halk Oyunları, Hint dansı, Modern Dans, Caz Dans ve Step gösterilerini başarıyla sergiledi. Minik öğrenciler tarafından ortaya konan gösterilere ve çalınan müziklere veliler de eşlik ederek, çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un kızı Damla Tosun'un da mezuniyet mutluluğunu yaşadığı etkinlik, tüm katılımcıların tek yürek olup İzmir Marşı’nı inanç ve coşkuyla söylemesi ile sona buldu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv