Dilekler yerine ulaştı!..

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri “Bir Dilek Tut” Sosyal Yardım Projesi kapsamında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocukların 2017 yılı için istediklerini yerine getirdiler. Tanımadıkları görmedikleri çocukların dileklerini yerine getirmenin mutluluğu ile yeni yıla düzenledikleri balo ile giren öğrencilerin sevinci ve eğlenceleri görülmeye değerdi…

  • 0
  • 727
Dilekler yerine ulaştı!..
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Burada her şey küçüğün” ilkesiyle “Suflörsüz” eğitim alan Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri “Bir Dilek Tut” Sosyal Yardım Projesi kapsamında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocukların 2017 yılı için istediklerini yerine getirdiler. Tanımadıkları, görmedikleri çocukların dileklerini yerine getirmenin mutluluğu ile yeni yıla düzenledikleri balo ile giren öğrencilerin sevinci ve eğlenceleri görülmeye değerdi…

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri bu yıl geleneksel “Bir Dikel Tut” sosyal farkındalık ve paylaşım projesi “Bir Dilek Tut” ile yine farklılıklarını ortaya koyarak hasta arkadaşlarının kardeşlerinin dileklerini gerçekleştirdiler. Hastane yöneticileri ile yapılan işbirliği sonucunda çocukların yeni yıl için beklentilerini ve dileklerini topladılar.   

Çocukların dileklerini “Bir Dilek Tut” sosyal yardım projesi kapsamında ele alan anaokulu öğrencileri ve velileri bunları kısa sürede yerine getirdiler. Çocukların dileklerini Hastaneye götüren Bornova Küçük Şeyler Yöneticileri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Profesör Doktor Ekin Özgür Aktaş ve Başhekim Yardımcısı Profesör Doktor Mehmet Kantar ile çocukların mutluluklarını paylaştılar. Burada yöneticiler küçük kardeşlerinden gelen yeni yıl hediyelerini ismen dağıttılar.
Küçük yüreklerden gelen bu kocaman sevgi seli ile dileklerinin yerine geldiğini gören çocuklar da görmedikleri tanışmadıkları öğrencilere teşekkür ettiler. 

Okul Müdürü Selami Korkmaz, Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinin sosyal yardım projeleri ile birçok aktiviteye imza attığını belirterek, “çocuklarımızın paylaşma duygusunu ve akranlarına yardım etme bilincini geliştirmeyi planladığımız “Bir Dilek Tut” sosyal paylaşım projemiz kapsamında tedavi görmekte olan çocukların dileklerini gerçekleştirmenin keyfini yaşadık.” dedi. 
 
YILBAŞI BALOSU
Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri bu aktivite sonrası düzenledikleri balo ile yeni yıl kutlamasını yaptı. Çocukların mutlulukları ve coşkuları görülmeye değerdi. Öğrenciler sevdikleri çizgi film, masal ve yaşamdaki kahramanların (İtfaiyeci, polis, asker vb gibi) giysileriyle geldikleri baloda gönüllerince dans edip oyunlar oynayarak yeni yıla coşkuyla girdiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv