DJ-PRODÜKTÖR HÜSEYİN KARADAYI'NIN 8. ALBÜMÜ "DİSKOMATİK" ÇIKTI

  • 0
  • 1.040
Yazı Boyutu:

Türkiye ve Avrupa’da, tarzı ve yarattığı farklı sound'uyla beğenileri üzerine toplayan DJ - Prodüktör Hüseyin Karadayı, müzik ve dans severlerin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Karadayı'nın uzun süredir beklenen sekizinci albümü "DİSKOMATİK" DMC Müzik etiketiyle şimdi tüm müzik marketlerde...
 
DJ-Prodüktör Hüseyin Karadayı'nın merakla beklenen sekizinci albümü DİSKOMATİK, tüm Türkiye'de müzik marketlerdeki yerini aldı.
Cover, remix ve orijinal besteleri kapsayan on iki şarkıdan oluşan albümünde birbirinden iddialı isimler de sevilen yorumlarıyla Hüseyin Karadayı'ya eşlik ediyor.
Funda Arar, Ferhat Göçer, Emre Aydın, Ziynet Sali, Burcu Güneş Cahit Berkay, Gülten Mutlu, Giorgio Sopidi, DJ Tarkan, SezzY ve Serdar Ayyıldız  gibi isimlerin ustalıkla renk kattığı albümü, DJ-Prodüktör Hüseyin Karadayı "ruh onarıcı, ruhun multivitamini" olarak tanımlıyor ve devam ediyor: "Albümü dinlediğinizde ruhunuz tüm negatif enerjilerden arınacak, ortamın elektriği bile pozitife dönüşecek."
 
DJ-Prodüktör Hüseyin Karadayı, DİSKOMATİK albümünde Ziynet Sali ile meşhur Feridun Hürel bestesi "Sevenler Ağlarmış"ı yeniden yorumlarken, Funda Arar'lar birlikte bir Arar bestesi olan "Seni Düşünürüm"ü, Moğollar grubunun kurucularından büyük usta Cahit Berkay ile Yeşilçam filmlerinden hatırladığımız '"Güler misin Ağlar mısın?" eserini tekrar düzenledi. 3 Hürel'in efsane eseri "Sevenler Ağlarmış" üzerinde tam 3 sene çalışan Karadayı, eseri yeniden cover'ladı. Şarkı albümde Ziynet Sali tarafından yorumlandı.
 
Albümün diğer bir sürprizi, Necdet Tokatlıoğlu bestesi "Bir Sevgi İstiyorum". Bu harika esere sesiyle güç veren ise Burcu Güneş... Türkiye'nin en önemli seslerinden Ferhat Göçer de Karadayı'ya "Ayrılsak Ölürüz Biz"de eşlik ediyor. Albümde cover ve remix'ler haricinde ayrıca biri tamamen Karadayı'ya ait olan, diğerlerini ise Serdar Ayyıldız'la birlikte hazırladıkları eserler bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv