Dolu dolu Bizimizmir Magazin

İzmirli duayen gazeteci Mehmet Kurt’un İmtiyaz Sahibi olduğu Bizimizmir Magazin Dergisi Kasım sayısı kitapmarketlerde yerini aldı.

  • 0
  • 500
Dolu dolu Bizimizmir Magazin
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli duayen gazeteci Mehmet Kurt’un İmtiyaz Sahibi olduğu Bizimizmir Magazin Dergisi Kasım sayısı kitapmarketlerde yerini aldı. Bilgi ve görselliğindeki kalitesiyle göz kamaştıran derginin kapağını Güzel Köylü dizisinin Ayten Yaşabasmaz’ı, Ege’nin Hamsisi dizisinin Zehra’sı olarak tanınan, baba ve anneden tiyatrocu İzmirli Zeynep Eylül Demirpehlivan nefis bir fotoğrafı süslüyor.

Bizimizmir Magazin’de Yazı İşyeri Müdürü Pınar Kurt’un Demirpehlivan’la, Aylin Akdoğan’ın duayen fotoğrafçı Aykut Uslutekin ile özel röportajları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, EGSD, EGİAD, İZSİAD, TAD tarafından düzenen  Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıl kutlama etkinliklerinin de yer aldığını belirten Mehmet Kurt, “Sergiler, özel davetler, düğünler, kutlama geceleri ve daha birçok etkinliğin yer aldığı dergide sağlık açısından ihtiyaç duyulacak bilgilerde bulunuyor. Biolab tarafından hazırlanan Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar ve riskleri, Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi- Türk Pedodonti Derneği İzmir Şubesi Başkanı Prof.Dr. Rıza Alpöz, Psikiyatrist-Psikoterapist Uzm. Dr. Arzu Erkan Yüce, Diyetisyen Derya Zünbülcan ve Veteriner Hekim Emre İsmail Atik bilgilerini paylaşıyor. Usta gazeteciler Yaşar Aksoy ve Hürol Dağdelen, Çevre Yazarı Ahmet Aydın Akansu, Pınar Kurt & Müge Korkmaz ikilisinin Trend dosyası,  Aylin Akdoğan’ın sanat ajandası, Dr. Emin Yeğinboy’un sineması, Bizimizmir Guide ile Ünlü Astrolog Filiz Özkol’un burç yorumları ile Kasım ayı boyunca elden bırakılmayacak bir dergiyi İzmirli okurlara sunmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv