Doyasıya Eğlenceye Hazır Mısınız?

Mövenpick Hotel Izmir, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için birbirinden keyifli seçenekler sunuyor. Özenle hazırlanmış yeni yıl programları, yılın bu son gecesinde, sizlere aileniz ve dostlarınızla paylaşacağınız çok özel bir yılbaşı vadediyor.

  • 0
  • 441
Doyasıya Eğlenceye Hazır Mısınız?
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotel Izmir, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için birbirinden keyifli seçenekler sunuyor. Özenle hazırlanmış yeni yıl programları, yılın bu son gecesinde, sizlere aileniz ve dostlarınızla paylaşacağınız çok özel bir yılbaşı vadediyor. Yılbaşı gecesi için hazır olan Mövenpick Hotel Izmir'de, mutlaka kendinize göre bir eğlence bulacaksınız.

Büyüleyici, eğlenceli yeni yıl balosu
Sizleri, gurme lezzetlerden oluşan bir yılbaşı menüsü ve Selen Erkmen‘in canlı performansı eşliğinde rüya gibi bir yılbaşı balosuna davet ediyoruz. Serpme meze ve karışık ızgara içeren yılbaşı menüsü ve limitsiz içkinin dahil olduğu eğlence, hareketli bir gece isteyenlerin ilk tercihi olacak. Muhteşem İzmir Körfezi manzarası eşliğindeki yılbaşı balosu, yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 329 TL‘den başlayan fiyatlarla.
 
Çocuklara özel ve unutulmaz bir parti
Yılbaşı gecesi çocuklarınızı da unutmadık! Yeni yıla Mövenpick Hotel Izmir’de girecek ailelerin çocukları, birbirinden güzel oyuncaklarla, eğitici ve öğretici oyunlarla, noel baba ve bakıcılar eşliğinde “Yeni Yıl Çocuk Odası”nda olacak. Onların sevecekleri tatlarla donatılmış açık büfede doyduktan sonra, uykuları gelirse odadaki yataklarda da mışıl mışıl uyuyabilecekler. Çocuklar için özel yılbaşı partisi sadece 149 TL.
 
Margaux Restaurant’ta seçkin lezzetlerle, ışıltılı bir gece
Şef Murat Yıldız ve ekibinin elinden çıkacak lezzetler ve Margaux Restaurant’ın keyifli atmosferinde kaliteli bir yeni yıl gecesi sizleri bekliyor. Marguax‘un benzersiz menüsü damağınızı şenlendirirken, 2019’un ilk dakikalarına keyifli bir başlangıç yapacaksınız.
 
Yeni yıla, Mövenpick Hotel Izmir’de uyanın
Yeni yıl gecesi Mövenpick Hotel Izmir’de kalın; kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetin tadını çıkarın. İki kişilik yeni yıl balosu, konaklama, Margaux Restaurant’ta lezzetli bir yeni yıl kahvaltısı ve Coral Sağlık Kulübü’nde fitness salonu, kapalı havuz, sauna ve buhar odası hizmetlerinden ücretsiz yararlanma imkanı içeren iki kişilik yılbaşı konaklama paketleri, gece başı KDV dahil 1100 TL’den başlayan fiyatlarla.
 
Yılın ilk gününe lezzetli bir kahvaltı başlayın.
Yılbaşı gecesi harika vakit geçirdiniz ve yeni yıla mükemmel bir başlangıç yaptınız. Şimdi Mövenpick Hotel Izmir’de yeni yılın ilk gününün keyfini nefis bir kahvaltı ile çıkarma zamanı. Zengin kahvaltı lezzetlerini, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri ve organik lezzetleri bu özel kahvaltıda deneyebilirsiniz. 1 Ocak 2019’da, 06.30-12.00 saatleri arasında Margaux Restaurant’taki yeni yıl kahvaltısı KDV dahil kişi başı 80 TL.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv