Dr. Salih Mertan Güven Tazeledi

Altınordu Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulu Best Western Plus Otel’inde gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimde Op. Dr. Salih Mertan Altınordu Spor Kulübü Derneği’ne oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

  • 0
  • 911
Dr. Salih Mertan Güven Tazeledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Altınordu Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulu Best Western Plus Otel’inde gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimde Op. Dr. Salih Mertan Altınordu Spor Kulübü Derneği’ne oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu seçimi gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanlığına oy birliği ile  Çetin Kaçar, Başkan yardımcılığına Erksay Dinç ve Tamer Özbalcı seçildi.
Daha sonra kürsüye gelen yönetim kurulu faaliyet raporunu okumak üzere kürsüye gelen Op. Dr. Salih Mertan, “ bize duyduğunuz güvenden dolayı çok teşekkür ederim. 2014 yılında yaptığımız seçimlerde verdiğimiz sözleri tuttuğumuzu belirtmek isterim. Görev yaptığımız süre boyunca da şeffaf bir yönetim anlayışında bulunduk. Senelerdir kulübümüze ceza aldırmayan 94 yıllık kültürün mensubu taraftarımıza teşekkür ediyorum. Altınordu çok büyük bir kültürdür. Yeşilyurt’ta bulunan Sait Altınordu yerleşkesinin önündeki alanı almak için çalışmalara başladık. O alanı bize verirlerse oraya prefabrik kapalı spor salonu yapacağıma dair şahsım adına söz veriyorum.” diye konuştu.

Op. Dr. Mertan’ın konuşmasının ardından gelir gider tablosu, denetim kurulu raporları okundu. Ardından seçime geçildi. Op. Dr. Salih Mertan tek liste ile girdiği seçimlerde oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

Op. Dr. Salih Mertan’ın başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu listesi şöyle:

Yönetim Kurulu: Op. Dr. Salih Mertan(Başkan), Samim Güloş, İrfan Keskin, İbrahim Baylan, Halim Bezircilioğlu, Prof. Dr. Akın Kapubağlı, İlyas Gönen, Sinan Bezircilioğlu, Murat Unganer, Nezih Karpat, Hakan Tanık, Ahmet Arık, Sema Akkaya, Kenan Akseki, Hakan Erdik,

Denetim Kurulu: Şeref Cengiz, Tayfun Coşkunseda, Sezayi Sadıklar,
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Candan Sakaoğlu, Levent Aşçıoğlu, Yağız Kazançoğlu, Ezel Roditi, Armağan Paksoy, Tamer Özbalcı, Yiğit Cin, Erdoğan Uzyıldırım,
Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Cemil Arabacı, İskender İtil, İbrahim İzer
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv