Dragon Cup heyacanı başladı

  • 0
  • 1.143
Yazı Boyutu:

Dünyanın en geniş katılımlı su sporları organizasyonu olan Dragon Cup Turkey İzmir ayağı “Tek Yürek, Tek Kürek” sloganıyla Karşıyaka Mavişehir sahilinde start aldı.
 
İki gün sürecek spor organizasyonunda 23 takım dörderli gruplar halinde kendileri için hazırlanan 250 metrelik özel parkurda Championship ve Racing kategorilerinde birinci olmak için kürek çekecek. Etkinlikte ayrıca Bloco Entrudo Perküsyon Show, Kostüm Defilesi, Dragon Cup İzmir Dans ve sürpriz yarışmalar düzenlenecek.
 
Dev Ajans ve Quantum Sports & Media tarafından düzenlenen Dragon Cup Turkey 2013 İzmir ayağı sporun birleştirici etkisi ve rekabetin yanı sıra çeşitli animasyonlar, workshop etkinlikleri ve sürpriz yarışmalarla 2 gün boyunca benzersiz bir spor deneyimini İzmirliler’e yaşatacak.
 
Karşıyaka Mavişehir Sahili'nde gerçekleştirilen Dragon Cup Turkey - İzmir ayağını organize eden Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en saygın spor organizasyonlarından biri olan Dragon Cup Turkey ile kurumlara; takım ruhunu canlandıran, motivasyonu artıran ve çalışanların liderlik özelliklerini ön plana çıkaran benzersiz bir fırsat sunmayı hedefledik. Amacımız kurumsal şirketleri etkinliğin çatısı altında toplayarak takım ruhunu güçlendirmek, denize ve su sporlarına olan ilgiyi arttırmak. Bununla beraber şirketlere markalarını tanıtma, potansiyel çözüm ortakları ve hedef kitleri ile buluşma olanağı sunuyoruz” dedi.
 
ŞAMPİYON TAKIM THAİLAND’A GİDİYOR…
Türkiye'nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon 500' e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor. Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mücadeleyi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul’da organize edilecek Türkiye Finalinde şampiyonluk ile taçlandıracak olan kurum Thailand'da gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv