Düğünlerin yeni adresi  “Best Western Premıer Karşıyaka

Düğünlerin yeni adresi Best Western Premier Karşıyaka oldu. Düğün, nişan, kına ve özel organizasyonlar için özel tasarlanmış salonları ile masal tadındaki düğünler Best Western Premier Karşıyaka’da yaşanıyor. İzmir’in elit düğünlerine, davet, toplantı ve organizasyonlarına ev sahipliği yapan Best Western Premier Karşıyaka kısa sürede özel günlerin vazgeçilmez adresi oldu.

  • 0
  • 1.909
Düğünlerin yeni adresi  “Best Western Premıer Karşıyaka
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Düğünlerin yeni adresi Best Western Premier Karşıyaka oldu. Düğün, nişan, kına ve özel organizasyonlar için özel tasarlanmış salonları ile masal tadındaki düğünler Best Western Premier Karşıyaka’da yaşanıyor. İzmir’in elit düğünlerine, davet, toplantı ve organizasyonlarına ev sahipliği yapan Best Western Premier Karşıyaka kısa sürede özel günlerin vazgeçilmez adresi oldu. Düğün organizasyonlarını kendi bünyesindeki ekip ile gerçekleştiren Best Western Premier Karşıyaka; misafirlerinin kendi organizasyonlarını yönetmeyi tercih ettiği durumlarda ise mekan olarak hizmet veriyor. Best Western Premier Karşıyaka düğünler dışında özel kutlamalar, mezuniyet geceleri, doğum günleri, davetler ve toplantılar gibi etkinlikler için de tercih ediliyor.

Genç Çiftlerin Hayalleri Best Western Premier Karşıyaka’da Gerçekleşiyor
Savranoğlu Ailesi’nin İzmir’in incisi Karşıyaka’ya kazandırdığı yeni yatırımı Best Western Premier bölgeye de hareketlilik getirdi. Misafirlerine ayrıcalıklı konaklama dışında özel davetlerin vazgeçilmez adresi olacağını kanıtlayan Best Western Premier elit düğünleri ile göz kamaştırıyor. Oturma düzeninde banket olarak düzenlenen balo salonunda 900 misafiri aynı anda ağırlayabilen Best Western Premier, Yalı Teras da ise banket düzeninde 300 misafire tiyatro düzenine geçildiğinde ise 550 kişiye ev sahipliği yapabiliyor.
Düğün ve Kına Gecelerinde Şıklık Göz Kamaştırıyor
Düğünleri ve kına gecelerini göz kamaştıran konseptlerle hazırlayan Best Western Premier bu hizmetlerini en üstün standartlarda sunuyor. Samimi hizmet anlayışını şıklıkla taçlandıran Best Western Premier, gelin ve damada ömür boyu unutamayacakları masal tadında bir düğün yaşatıyor.

Rüya Gibi Bir Düğün
İzmir’in köklü ailelerinden olan Atik Ailesi’nin kızı Nil Atik ile Tansel Türk de muhteşem bir düğün ile Best Western Premier Karşıyaka’da dünya evine girdi. Best Western Premier tarafından organize edilen kına gecesi ve düğün son derece göz alıcı bir atmosferde gerçekleşti. İş ve cemiyet hayatından seçkin davetlilerin katıldığı düğün kokteyl ile başladı. Davetliler şıklıkları ile dikkat çekerken, genç çift masal gibi bir düğün ile mutluluğa evet dedi. Kına gecesi ile başlayan mutluluk yolculuğu nikah töreninin ardından başlayan eğlenceli ve şık bir düğün ile sabah saatlerine kadar sürdü. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv