Dünya Başkanına özel ağırlama

IW Inner Wheel’in ( Sevgi Çemberi) 96. Yaş günü kutlamaları için İstanbul, Antakya ve İzmir’e resmî ziyaretler yapan Dünya Başkanı Phyllis Charter ve Eşi Paul Charter için görkemli bir ağırlama düzenlendi.

  • 0
  • 9.770
Dünya Başkanına özel ağırlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret eden, Efes  ve Meryemana’yı gezen ve Fuar Kültürpark’ta “Inner Wheel Gül Bahçesi”nin açılışını yapan Phyllis Charter ve eşi Paul Charter, Mövenpick Otel’de onurlarını verilen akşam yemeğine katıldı. Yemeğe Ulusal Temsilci İclal Kardıçalı ve Eşi - İzlanda Konsolosu- Esat Kardiçalı, Bölge Başkanı Tuna Özgiller, Organizasyon Komitesi Başkanı Zeynep Pamukçu ve eşi Dr. Kemal Pamukçu, Kulüp Başkanları ve üyeler de gecede yer aldı.  Charter’a en büyük sürpriz ise gecenin onur konuğu ve Ege Inner Wheel Kulübü Onur Üyesi -dünyaca ünlü Modacı Zühal Yorgancıoğlu’nun kreasyonundan bir kaftanı hediye etmesi oldu. Şaşkınlığını ve mutluluğunu gizlemeyen Başkan, Yorgancıoğlu’na özel bir rozet  ve çiçekle teşekkür etti.


Bahri Zuhal, Özge İşcan, Ayfer Çarkoğlu, Paul- Phyllis Charter, Tuna Özgiller, İclal- Esat Kardiçalı, Gülgün Dolunay
 
Gecde konuşan Inner Wheel Ulusal Temsilcisi İclal Kardıçalı, topluluğu bir orkestraya ve orkestrada yer alan enstrümanlara benzettiği konuşmasında 96 yıl önce İngiltere’de Manchester Rotary Kulübü üyelerinin eşleri tarafından kurulan, kadın ve çocukların yaşam standardını geliştirmek, yükseltmek, dünyada anlayış ve barışı geliştirmek için projeler üreten Uluslararası Inner Wheel’in (Sevgi Çemberi) 96. yaşını kutladıklarını söyledi. Kardiçalı, “Birleşmiş Milletler’de Cenevre, Viyana ve New York’da temsilcilerimizle, dünyanın 104 ülkesinde 110 000 üyesi ile dünyanın en büyük gönüllü kadın sivil toplum kuruluşu olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de ilk kurulan Inner Wheel Kulübü Edirne kulübümüzdür. Bizim bölgemizde ilk kurulan Inner Wheel Kulübü İzmir Inner Wheel Kulübü  bu yıl 30. yaşını kutlayacak. Ülkemizde 242 ve 244. Bölgeler olmak üzere iki bölgeden oluşan Inner Wheel ( Sevgi Çemberi) Kulüpleri İzmir, İstanbul, Pamukkale, Edirne, Bursa, Eskişehir’de olmak üzere 16 tanedir” dedi.
Kendisi ve eşi için hazırlanan ağırlama programının muhteşem bulduğunu söyleyen Dünya Başkanı Phyllis Charter ise eşi ve kendisinin unutamayacağı bir gece yaşattıkları için herkese teşekkür etti.
Zühal Yorgancıoğlu kresyonu giymiş iki genç kız tarafından karşılanan gecenin konukları zeybek gösterileri, müzik ve eğlenceyle unutulmaz bir gece yaşadı. Dansçı Mert Emeç’in zeybek oyunları karşısında kendini tutamayan IW Dünya Başkanı, genç dansçıya eşlik etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv