Dünya Fenerbahçeliler Günü İzmir’de kutlandı  

Dünya Fenerbahçeliler Günü, Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi ev sahipliğinde La vie Nouvelle’de  düzenlenen gece ile kutlandı.

  • 0
  • 1.099
Dünya Fenerbahçeliler Günü İzmir’de kutlandı  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünya Fenerbahçeliler Günü, Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi ev sahipliğinde La vie Nouvelle’de  düzenlenen gece ile kutlandı.

Başkan Aykut Oktar ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye İzmirli kulüp üyeleri,  Alaşehir ve Aliağa şube başkan ve üyelerinden oluşan 400 civarında konuk katıldı. 

Aegean Band, FB’liler için hazırladığı repertuvarıyla göz kamaştırdığı gece, Fenerbahçe şarkıları, marşlarıyla dolu dolu geçti. Zeytin Sanat ekibi şov gruplarıyla unutulmaz bir gece yaşatırken, sunuculuğu üstlenen Mehmet Necati Şentürk sunumu ve şovlarıyla renk kattı. 

Gecenin ev sahibi İzmir Şube Başkanı Aykut Oktar, dünyada en güzel takımın serüveninin siyah çoraplarla başladığını belirterek, FB’nin her zaman özgürlüğün, demokrasinin, barışın özcüsü olduğunu söyledi. Oktar, bu; “Çanakkale’de de böyleydi.  Dere Ağzı’ndan Anadolu’ya silah kaçırırken de, 3 Temmuz’da da, 12 Mayısta da,  4 Nisan’da da böyleydi. FB, bu onurlu duruşunu son kale olma özelliğini, laik cumhuriyetin temel özelliklerine her zaman bağlı kalan bir kulüp olarak bu güne kadar getirdik, bundan sonra da sürdüreceğiz. Bu güne kadar her şeyi yaparak takımımıza destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Sadece ülkemizde değil tün dünya da barış gibi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, bu evrensel değerlere sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv