Dünyanın en güzeli Pınar Tartan

Türkiye, dünya çapında yıllardır alamadığı kraliçeliği Azra Akın’dan 16 yıl sonra bu defa Pınar Tartan ile yeniden aldı.

  • 0
  • 895
Dünyanın en güzeli Pınar Tartan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye, dünya çapında yıllardır alamadığı kraliçeliği Azra Akın’dan 16 yıl sonra bu defa Pınar Tartan ile yeniden aldı.

Miss Turkey 2017 ikincisi İzmirli güzel Pınar Tartan, Çin’in Shenzhen kentinde bu gün (18 Kasım 2018) düzenlenen 30. Dünya Mankenler Kraliçesi yarışmasında 70 ülkenin 70 ülkeden birbirinden iddialı mankenlerinin arasından sıyrılarak Türk bayrağını dalgalandırdı. Geçtiğimiz gün yapılan elemede ilk 5’te kalan Tartan, yarışmanın son finalinde ipi göğüsledi ve tacın sahibi oldu.  Yarışmada Kongo ikinci, Uruguay üçüncü, Polonya dördüncü, Çin ise beşinci oldu.

Yarışma ile ilgili konuşan Tartan bu organizasyonun parçası olarak Türkiye’yi temsil etmek, Çin Kültür Bakanlığı himayesinde düzenlenen yarışmaya katılırken söz verdiğim gibi tacı Türkiye’ye getirmek için benim için gurur kaynağı” dedi.   Tartan’ı ilk kutlayan sa Miss Model of The World Turkey Direktörü ve Jüri üyesi Barbaros Yüksel oldu.
 
Yaşar üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Pınar Tartan, iyi derecede İngilizce  biliyor ve uzun süreden beri piyano çalışıyor. İki kedisi olan Tartan’ın doğayla, hayvanlarla arası çok iyi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv