Dünyanın En iyi Sihirbazı Arkas Sanat Merkezi’nde!

29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ziyarete açık olacak Arkas Sanat Merkezi, çocuklara sihirlerle, masallarla dolu bir bayram hazırladı.

  • 0
  • 326
Dünyanın En iyi Sihirbazı Arkas Sanat Merkezi’nde!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ziyarete açık olacak Arkas Sanat Merkezi, çocuklara sihirlerle, masallarla dolu bir bayram hazırladı. Çocuklar hem 1001 Gece sergisini gezerek sihirli masalların dünyasına yolculuk edecek hem de dünyanın en iyi sihirbazı ‘Merlin’ Ödülüne sahip Kubilay QB Tunçer’in şaşırtıcı ve hayal gücünü zenginleştiren, interaktif illüzyon oyunlarını seyredecekler. 

Ana tema olarak "hayal ve hikaye"nin belirlendiği gösterilerde çocuklar, "Masalları okumak niye önemlidir" sorusu etrafında, şaşırtıcı ve hayal gücünü zenginleştiren, interaktif illüzyon oyunları ile hem öğrenecek hem eğlenecek.

5-8 ve 8-15 yaş aralığındaki çocuklar için ayrı ayrı öğleden önce ve sonra olmak üzere dört seans olarak düzenlenecek gösterilerde minikler sihirler ve masalların keyfini doyasıya çıkaracak. 

Büyülü Dünyalar Çocuk Atölyeleri ile çocuklar kendi masallarını yaratıyor
Çocuklara sanat sevgisini aşılamak ve zihinsel, duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile çalışmalarına ara vermeden devam eden Arkas Sanat Merkezi, “1001 Gece” Sergisine özel  “Büyülü Dünyalar Çocuk Atölyeleri” ile çocuklara farklı deneyimler sunuyor. Ekim ayı boyunca cumartesi günleri gerçekleştirilecek ve  5-7 ile 8-11 yaş grupları olmak üzere ikiye ayrılacak atölye çalışmalarında katılımcı çocuklar 1 saat boyunca, devam etmekte olan “1001 Gece” sergisinde gördükleri tablolardan ilham alarak kendilerine özgün eserler yaratıyor.  

Kubilay QB Tunçer hakkında:
2009 MERLİN ödülü sahibi olmuş ve dünyada yılın en iyi kabare sihirbazı seçilmiştir.2017’de uluslararası belgrad festivalinde 1.lik ödülü kazanmıştır. Uzun yıllardır sihirle uğraşıyor. Prof.Metin AND'ın öğrencisi olmuştur. Las Vegas başta olmak üzere birçok dünya şehrinde gösteriler yaptı. Türkiye'de uzun soluklu turneler gerçekleştirdi. Televizyon programları yaptı. Atv'de yaptığı "hokus pokus şov"la dünya sihirbazlarını konuk etti. Sayısız şirket toplantısında gösteriler yaptı. Devlet tiyatrosu ve operada birçok prodüksiyonda görsel efekt danışmanlığı yaptı.İstanbul Magic Festival’in kurucusudur. Herkes Sihirbaz Olacak ve Sihirbaz Lider adlı kitapları yazdı.

Etkinlik:
Program:
29 Ekim, Pazartesi
5-8 Yaş               11:30-12:15
5-8 Yaş               12:30-13:15
8-15 Yaş             15:30-16:15
8-15 Yaş             16:30-17:15
*Etkinlik ücretlidir
*Detaylı bilgi ve kayıt için 0 232 464 66 00 dahili 12

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv