Düzeni sağlamakta kararlıyız

  • 0
  • 960
Düzeni sağlamakta kararlıyız
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sahildekiseyyar operasyonu sonrası işportacıların saldırısına uğrayan ve başına aldığışişe darbesi nedeniyle bir süre yoğun bakımda kalan zabıta memuru Şinasi Işık’ıevinde ziyaret etti. Akpınar “Kent düzenini sağlamak için çalışmalarımızıkararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

MORAL VERDİ

Karşıyaka ve Bostanlı sahil şeridinde kent düzenini sağlamakadına seyyar satıcılarla mücadele eden Karşıyaka Belediyesi zabıta ekipleri,tezgahlarını topladıkları işportacıların saldırısına uğramış, çıkan olaylarda 6zabıta memuru yaralanmıştı. Başından aldığı şişe darbesi ile ağır yaralanan vebir süre yoğun bakımda tedavi gören Zabıta Şinasi Işık hayati tehlikeyi atlattıve önceki gün taburcu edildi. Yaralı zabıtayı evinde ziyaret ederek moraldesteği veren Başkan Akpınar, olayda yaralanan zabıta çalışanlarını takdirnameile ödüllendireceklerini söyledi.

 

“SEYYARLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ”

Kent düzenini sağlamak adına, çalışmalarını kararlılıklasürdüreceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar“Özveri ile görevlerini yapmaya çalışan zabıta arkadaşlarımız ne yazık ki üzücübir olayla karşılaştı. Bu tür yaşananların bizi yıldırmasına imkan yok. Halktanaldığımız güçle, kent düzenini sağlamak için kararlı bir şekilde çalışmayadevam edeceğiz. Arkadaşlarımız da özveri ile çalışmaya devam edecek. BüyükşehirBelediyemiz ve emniyet yetkilileri ile birlikte, kenti seyyar ve işportadantemizleyeceğiz” dedi.

 

“HALKA HİZMET EDİYORUZ”

Başına aldığı şişe darbesi ile ağır yaralanan ancak hayatitehlikeyi atlatıp taburcu edilen zabıta memuru Şinasi Işık ise iyileşiriyileşmez yeniden görevinin başında olacağını söyledi. Işık “Sahildeki çalışmasırasında kaçak mallara el koyduk. Daha sonra seyyar satıcılar toplanıp bizimhizmet binamıza geldi ve olay çıkardı. Bu sırada kafama şişe isabet etti. Biz,kanunlar çerçevesinde, halkın faydası için hizmet veriyoruz. Zaman zaman bu türolaylar yaşamamız kaçınılmaz ama zabıta olduğum ve halka hizmet ettiğimiz içinhiç pişmanlık duymadım. İyileştiğimde yeniden arkadaşlarımın yanına dönüp,görevimi yapacağım” diye konuştu.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv