Edelweiss Club üyeleri Swissotel Büyük Efes’te “Sonbahara Merhaba” dedi

Swissotel Büyük Efes İzmir’in sadakat programı olan “Swissbookers”ın özel kulübü “Edelweiss Club”, özel bir partiyle sonbahara merhaba dedi.

  • 0
  • 5.872
Edelweiss Club üyeleri Swissotel Büyük Efes’te “Sonbahara Merhaba” dedi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissotel Büyük Efes İzmir’in sadakat programı olan “Swissbookers”ın özel kulübü “Edelweiss Club”, özel bir partiyle sonbahara merhaba dedi. İzmir’in farklı sektörlerinin önde gelen firmalarından oluşan ve ismini İsviçre’nin ünlü çiçeği ”Edelweiss”dan alan “Edelweiss Club”ün üyeleri; Swissotel’in palmiyelerle çevrili Saklı Bahçesi’nde ağırlandı.

Baş Aşçı Sedat Buğday ve ekibinin bu geceye özel hazırladığı açık büfenin ve sunumun çeşitliliği misafirler tarafından tam not aldı. Partinin konseptine uygun hazırlanan takım oyunlarıyla keyifli dakikalar geçiren misafirler gecenin sonunda  özel bir çekilişe katıldı. Swissotel Büyük Efes, Swissotel Bodrum Beach, İstanbul Swissotel the Bosphorus, Raffles Istanbul, Swissotel Ankara’da konaklama, Swissotel Izmir’in Aquarium, Cafe Swiss restoranlarında yemek ve yine Swissotel Izmir’in Spa&Spor merkezi Pürovel’den özel hediyelerin de bulunması geceyi daha da renkli kıldı.

Gecenin ev sahibi olan Satış&Pazarlama Direktörü Doğu Yaman ve Swissotel Büyük Efes Satış&Pazarlama ekibi misafirlerini ağırlarken, 2018-2019 döneminde otelin daha da yoğun bir etkinlik planı oluşturduğunun müjdesini verdi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv