Ege Kadın Voleybol Takımı ilk maçına çıktı

Ege Üniversitesi (EÜ) Gençlik ve Spor Kulübü farklı branşlarda atılımlarını sürdürüyor. EÜ Voleybol Kadın A Takımı İzmir Bölgesel Ligindeki ilk maçına çıktı.

  • 0
  • 500
Ege Kadın Voleybol Takımı ilk maçına çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi (EÜ) Gençlik ve Spor Kulübü farklı branşlarda atılımlarını sürdürüyor. EÜ Voleybol Kadın A Takımı İzmir Bölgesel Ligindeki ilk maçına çıktı. EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üst yönetim ve çalışanlar ile öğrenciler Egeli sporcuları yalnız bırakmadı. Genç sporculara barışalar dileyen Rektör Budak, “Takımımız mağlup olsa da bir an bile mücadeleyi bırakmadı. Yeni kurulan takımımızın başarılı olacağına hiç şüphem yok. Sporcularımıza desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın talimatıyla yeniden yapılandırılan EÜ Gençlik ve Spor Kulübü farklı branşlarda atılımlarını sürdürüyor. Basketbol ve yüzme gibi branşlarda kısa sürede önemli başarılar elde eden kulüp şimdi de Voleybol Kadın A Takımı ile parkeye çıktı. İzmir Bölgesel Ligindeki ilk maçına EÜ Büyük Spor Salonunda çıkan sporcuları, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üst yönetim ve çalışanlar ile öğrenciler yağmurlu havaya rağmen yalnız bırakmadı. Maçın ilk setini TFL Altekmaspor alırken, sonrasındaki iki setin galibi EÜ Voleybol Kadın A Takımı oldu. Müsabakanın 4’üncü seti r TFL Altekmaspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Setlerin 2-2 olmasının ardından galibi belirlemek üzere oynan ‘Tie Break’ setini 9-15’lik skorla T.F.L. Altekmaspor kazandı.

“SPORCULARIMIZ MÜCADELEYİ BIRAKMADI”
Sporda kazanmak kadar kaybetmenin de doğal bir durum olduğuna dikkat çeken Rektör Budak, “Elbette sporcularımızın çıktıkları her maçtan galip ayrılmasını isteriz. Ancak galip gelmemek her şeyin sonu anlamına gelmiyor. Yeni kurulan takımımızın ilk resmi maçı ve sporcularımız çok iyi mücadele etti. Maçtan kopmayan sporcularımız umut veriyor. Sporda en önemli noktalardan biri takım ruhunu yakalayabilmektir. Ben, sporcularımızın o ruhu yakaladıklarını gördüm. Antrenörümüz Özgür Dükel ve yardımcı antrenörümüz Mert Gül ile sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca, yağmura rağmen takımımızı destekleyen Egelilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv