Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri’ne İlgi tavan yaptı

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir’de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

  • 0
  • 821
Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri’ne İlgi tavan yaptı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir’de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların akınına uğradı.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “İki kent arası mesafeyi 3,5 saate düşürecek İstanbul – İzmir Otoyolu ve Ankara – İzmir Hızlı Tren projeleri, özellikle geleceğe yatırım yapmak isteyen Ankaralı ve İstanbullu yurttaşlarımızı Ege-Koop’un yeni kentine katılmaya sevk etti” dedi.   
 
Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi’nde, İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) özel lansman fiyatlarını, yoğun talep üzerine vatandaşlara bir fırsat vermek için bayram tatili boyunca da geçerli olacağını duyurmuştu. Halk, 9 günlük sürede bu fırsatı karşılıksız bırakmadı.
 
32. yılını geride bırakan kent ustası Ege-Koop’un 13. onur projesi İzmir Körfezi Evleri’nden konut sahibi olmak isteyen yurttaşlar, hem İzmir’den hem de başta İstanbul ve Ankara’dan olmak üzere ülkenin dört bir yanından proje alanına akın etti.
 
Gerek oturma gerekse yatırım amaçlı güvenilir bir liman arayan vatandaşlar sadece tatil rotasını değil, yatırım rotasını çevirdikleri İzmir’de; metropol sınırları içinde, kentin, zemin katı bile Körfez manzaralı son arazisinde yapılacak projeye ilişkin Ege-Koop görevlilerinden bilgi aldı.
 
OTOYOL VE HIZLI TREN ÇEKİM MERKEZİ YAPTI
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Körfezi Evleri Projesi ile ilgilenen yurttaş profilinin İzmir dışından çok sayıda kent sakini olduğunu belirterek, “İzmir’in ve İzmir’de yaşama isteği, son bir yılda arttı. Özellikle iki kent arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyolu ve yine iki kent arasını 3,5 saate düşürecek İzmir-Ankara Hızlı Tren projeleriyle bu istek doruk noktasına ulaştı. Geleceğe yatırım yapmak ve İzmir’de yaşamak isteyen İstanbullu ve Ankaralı çok sayıda yurttaşımız, yeni projemize dahil oldu ya da katılmak için son kararlarını vermek üzereler” diye konuştu.
 
Aslan, lansman fiyatlarının emsallerinden yüzde 40-50 avantaj sağladığı Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri’nde 55 bin m2 inşaat alanında 2+1 ve 3+1’de üç ayrı tip projenin uygulandığını söyledi. Aslan, “ 3+1 dubleks projelerde yer tükendi. Lansman fiyatlarıyla duyurduğumuz diğer tip dairelerimiz de tükenmek üzere” dedi.
 
GÜVENLİ LİMANIN GÜÇLÜ AMİRAL GEMİSİ
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, tatil sürecinde gördükleri tablonun, gayrimenkul yatırımının en güvenli liman olduğu ve Ege-Koop markasının bu limanın en güçlü amiral gemisi olduğunu gösterdiğini vurguladı. Çiğli’de 400 konutluk İzmir Körfezi Evleri Projesi’ne halkın gösterdiği teveccühe teşekkür eden Aslan, şöyle konuştu: “100 bin insanı konut sahibi yapmanın tecrübesiyle, yeni projemizde; yeni, özgür ve iyi bir yaşam sunuyoruz. 30 bin metrekarelik arazide 22 bin metrekarelik alanın peyzaj alanı olarak değerlendirildiği; ormanın yanı başında, her santimetrekaresi deniz manzaralı İzmir Körfezi Evleri Projemizde, tüm hazırlıklarımızı mükemmeliyetçi bir bakış açısıyla yaptık, yapıyoruz. Bu özen ve titiz yaklaşımımızın namını ülkemizin dört bir yanında duyarak, bayram tatili boyunca bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ediyoruz.” 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv