Ege Perla’da Hayat Başladı

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş ve Yaşam Merkezi görkemli bir törenle açıldı.

  • 0
  • 1.294
Ege Perla’da Hayat Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş ve Yaşam Merkezi görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdürü Turgay Tanes, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kanyon Yönetim Genel Müdürü Cem Eriç ve davetliler katıldı.  Açılış öncesi mağaza sahipleri ve özel davetlilere yönelik düzenlenen kokteyl ise Ayhan Sicimoğlu ve orkestrasının konseriyle renklendi.

İş GYO tarafından 490 Milyon TL yatırım ile 100’e yakın yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapacak Ege Perla’nın açılışında konuşan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Bildiğiniz üzere İş GYO olarak fırsatların bulunduğu, potansiyel barındıran tüm bölgelerdeki yatırımları takip etmekteyiz. İzmir’in yüksek potansiyeli, dinamizmi ve yatırım fırsatları pek çok yatırımcının ilgi odağı olmaya devam ediyor.  Bu konunun bilinciyle biz de bölgenin ilk karma projesi olan Ege Perla’yı, İzmir’in Yeni Kent Merkezi’nde yaklaşık 150.000m2 inşaat alanı ve 490 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirdik. Körfez manzarasına sahip konut, ofis- home ofis ve alışveriş merkezinden oluşan projemizin temellerini 2012 yılında attık. 2016 yılında da karma projemizin konut ve ofis bölümlerinde hayat başladı. Bugün ise heyecanla beklediğimiz ve uzun zamandır titizlikle üzerinde çalıştığımız Ege PERLA alışveriş merkezinin açılışı için bir aradayız. İnanıyoruz ki doğa ve teknolojiyi harmanladığımız yarı açık alışveriş merkezi modeli Ege Perla ile farklı peyzajı ve birbirinden değerli ve iddialı marka karmasıyla, İzmir’e yepyeni bir alışveriş deneyimi sunacağız” dedi.

Bu projeyi hayata geçirerek İzmir’in markalarından biri olmayı hedeflediklerini belirten Tanes, sözlerini şu sözlerle tamamladı: İzmir’e layık simge bir yapı oluşturmak üzere yola çıktığımız Ege PERLA, İş GYO’nun tüm tecrübesini yansıttığı, İzmirlilere ve İzmir’i kalbinde hissedenlere hak ettikleri kaliteli yaşamı sunan, en değerli projelerimizden biridir. Bu anlamda, İzmir gibi, geleceğin yükselen değeri olmaya aday bir kentte onun marka değerini ve cazibesini artıracak Ege PERLA gibi projeye imza atmış olmak bizi çok heyecanlandırıyor."

Yenilikçi bir mimari yaklaşımla tasarlanan, İzmirlilerin yeni buluşma noktası olacak olan Ege Perla,  956 araç kapasiteli otoparkı, spor merkezi, sinema salonu, birbirinden lezzetli restoranları ve en seçkin moda markalarını misafirleri ile buluştururken, kendine has tarzıyla İstanbul’dan İzmir’e taşınacak Tiyatro TOY Ege Perla ise, misafirleri ile buluşacak.
Yıllık 6.500.000 misafiri ağırlamaya hazırlanan Ege Perla, doğa ve teknolojiyi bir araya getiren “urban garden” konsepti, farklı yerlerde bulunan “Connecting Corridor”larda çocuklar için özel tasarlanmış tırmanma duvarları, özel tasarım dinlenme alanları, kare tavan uygulamalı renkli geçiş yolları ve ayrıca ortak alanlarda çocuklar ve aileleri için etkinlik ve dijital oyun alanları yaratıldı.

Sürdürülebilir yaşam alanı oluşturulmasına katkı sağlamak için projenin yan tarafında 15.000m2’lik kıyı bandı düzenlemesi ile kent parkı oluşturuldu. Ayrıca oluşturulan 1.000m2’de ise çocuklara ve gençlere doğayla iç içe oyun oynama, paten kayma, yürüyüş yapma gibi fiziksel aktivitelerin yanı sıra sanat ve kültürel aktivitelere de katılma olanağı sunulurken, çocuklar kadar büyüklerin de keyifli vakit geçireceği yeşil alanlar, yürüyüş yolları, dinlenme ve seyir alanları tasarlandı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv