Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler ikinci oldu

Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Masterler Futbol Turnuvası, Ege Üniversitesi 20 Mayıs Stadyumunda, Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

  • 0
  • 708
Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler ikinci oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Masterler Futbol Turnuvası, Ege Üniversitesi 20 Mayıs Stadyumunda, Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Turnuvaya, Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler  Futbol Kulübü, Marmaris Masterler Kulubü, Âkhisar Gücü Masterler Kulübü ve Ege Masterler Federasyonu Başkanlar Karması (EMF) takımları katıldı.  Turnuvada Marmaris Masterler birinciliği alırken  Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler ikinci, Akhisar Gücü Masterlar üçüncü oldu. Turnuvada EMF Başkanlar Karması ise dördüncü sırada yer aldı.

 İlk maç Ege Üniversitesi Sağlık Gücü ile EMF Başkanlar Karması arasında oynandı. Ege Üniversitesi Sağlık Gücü (6-3) karşılaşmadan galip gelerek ilk finalist oldu. İkinci maçta Marmaris Masterler ile karşılaşan Akhisar Gücü,  normal süresi 0-0 golsüz biten karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi.  Penaltı atışlarında da eşitlik bozulmadı. Seri penaltılarda Marmaris Masterler 6-5 üstünlük sağlayarak ikinci finalist oldu. Dostluk ve dayanışma turnuvasının diğer maçı Akhisar Gücü ile EMF Başkanlar Karması arasında oynandı. Akhisar Gücü karşılaşmadan 5-2 galip gelerek turnuvada üçüncü oldu. Marmaris Masterler ile Ege Üniversitesi Sağlık Gücü arasında oynanan final maçı 3-3 berabere sona erdi. Penaltı atışlarında 4-4 eşitlik devam ederken seri penaltılarda Marmaris Masterler 5-4 galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu.

“SAĞLIKLI  KİŞİ  İYİ ŞEYLER DÜŞÜNEN İNSAN DEMEKTİR”
Turnuva sonrası EÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı ve EÜ Sağlık Gücü Masterler Derneği Başkanı Prof. Dr. Sezgin Ulukaya, “Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde I. Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Turnuvamız başarılı bir şekilde tamamlanmış oldu. Ege Masterler Federasyonu Başkanlar Karmasını temsil eden 23 Masterler Futbol Kulübü Başkanına ve Yöneticisine, Marmaris Masterler Futbol Takımına ve Akhisar Gücü Futbol Takımına soğuk havada buraya gelip bizimle beraber bu dostluğa katkıda bulundukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sporu bu yaş grubunda hepimiz sağlık için yapıyoruz. Sağlıklı olan kişi mutlaka iyi şeyler düşünen insan demektir. Bizim ülkemiz içinde bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz bu turnuvayla iyi düşünen insanlara katkıda bulunduğumuz için mutlu olduk. Ev sahipliği anlamında E Ü Sağlık Gücü Masterler Derneği Yönetim Kuruluna, teknik ekibe, futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum, çünkü arkadaşlarımız bu organizasyonu başarılı bir şekilde üstlendiler. Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum ve herkesin de yüzünün güldüğünü görüyorum. Buraya gelen tüm takımlar gönüllerin birincisi oldu. Ege Üniversitesi ve EÜ Sağlık Gücü Masterler takımı olarak, bu yaş grubunda spora gönül vermiş olan sporculara ve izleyicilere güzel bir turnuva yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. İmkanlarımızın doğrultusunda bundan sonra da spora ve sporcularımıza sağlıklı yaşam anlamında mutlaka katkılarımız devam edecektir” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv