EGİAD Melekleri Girişimcilik Sezonunu Başlattı

Türkiye’nin en yenilikçi ve başarılı girişimlerini fırsatlar yaratan yatırımcılarla buluşturmayı hedefleyen EGİAD Melekleri, 3. Yatırımcı ve Girişimci Buluşması’nı dernek merkezinde gerçekleştirdi.

  • 0
  • 900
EGİAD Melekleri Girişimcilik Sezonunu Başlattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en yenilikçi ve başarılı girişimlerini fırsatlar yaratan yatırımcılarla buluşturmayı hedefleyen EGİAD Melekleri, 3. Yatırımcı ve Girişimci Buluşması’nı dernek merkezinde gerçekleştirdi. İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’deki girişimcileri yatırımcılarla buluşturma yolunda hızla ilerleyen EGİAD Melekleri, girişimcilik eko sistemine yarattığı katkı ile adından söz ettirmeye başladı.

Kasım 2015’te Hazine Müsteşarlığı tarafından akredite edilen Bölgenin ilk ve tek melek yatırım ağı EGİAD Melekleri, KolayİK.com ve İyisahne.com girişimlerine yatırım desteği vermesinin ardından 3. Melek Yatırımcı – Girişimci Buluşmasını önceki gün EGİAD Dernek Merkezi’nde gerçekleştirdi. 5 Girişimcinin ve 30’a yakın melek yatırımcının katıldığı buluşmada, girişimciler iş fikirlerini aktarma fırsatı buldu.

Açılış konuşmasını yapan EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.  İzmir’in ilk Melek Yatırımcılık Akademisi’ne ev sahipliği yaptıklarını dile getiren İlter, bugüne kadar İstanbul'da yaşayan İzmirli gençlerin iki projesine yaklaşık 400 bin lira kaynak sağlayarak hayata geçirilmesine şans tanıdıklarını ifade ederek, sadece internet tabanlı işlere değil üretime yönelik projelere eğildiklerini de sözlerine ekledi. Girişimcilik eko sistemine katkı yaratmaya çalıştıklarını uzun vadede kazananın Türkiye olacağını vurgulayan EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, şunları söyledi: "Bize yaklaşık 10 ayda 70’in üzerinde girişimci başvurdu. Türkiye için az bir rakam değil ama neden daha fazlası olmasın. İyi bir fikri olan herkesi bekliyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönemde, Melek Yatırımcı Geliştirme Seminerleri de düzenleyerek bölgemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Düzenlenen üçüncü yatırımcı - girişimci buluşması kapsamında, Türkiye’den 5 teknoloji tabanlı seçilmiş girişimciler, çok sayıda yatırımcıya ürün ve çözümlerini tanıttı. Atık Toplama Akıllı Sistemleri Evreka, Türkiye’nin alışveriş ve moda arama motoru VitrinGez.com, alternatif spor faaliyetlerinde yönetim hizmeti sunan sanal pazar platformu Althernas.com, İşletme Yönetim sistemi ve analiz yazılımı Kolay Work Space & ERP, Ev ve İşyeri temizliği web portalı Mutlubiev sunumlarıyla dikkat çekti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv