EGİKAD ile Konak Belediyesi’nden Ortak Projeler

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ve Yönetim Kurulu Üyesi Nursel Altunkaynak, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etti. ​​​​​​​

  • 0
  • 762
EGİKAD ile Konak Belediyesi’nden Ortak Projeler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ve Yönetim Kurulu Üyesi Nursel Altunkaynak, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde dokuzuncu yılını kutlayan EGİKAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ve yönetim kurulu üyesi Nursel Altunkaynak, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak gelecekte iki kurumun ortaklaşa yürütebileceği projelerideğerlendirdi.
 
“Ortak projeler üreteceğiz” 
EGİKAD ve Konak Belediyesi olarak “kent ruhu”nu canlandıracak bir takım ortak çalışmalara imza atılmasına karar verilen ziyarette konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Geçtiğimiz günlerde 9. kuruluş yıldönümünü kutlayan EGİKAD ile yeni dönemde Konak Belediyesi olarak ortak projeler üreteceğiz. Başkan Nilhan Antitoros’un bu nazik ziyaretinde beraber ‘neler yapabiliriz’i masaya yatırdık. İş dünyasının kadın üyelerini bünyesinde barındıran EGİKAD ile güzel projeler çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.
 
“Kent ruhunu canlandıracağız”
EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros da Konak Belediyesi ile özellikle ‘kent ruhu’na hitap eden, ‘kent ruhu’nu canlandıracak projeler üreteceklerini belirterek “Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz Konak Belediye Başkanımız Sayın Sema Pekdaş ile önümüzdeki süreçte güzel projeler yaratacağız. Bu ziyaret bu projelerin hayata geçirilmesinin ilk adımı. Kısa vadede İzmir’in kültür-sanat dünyası ve portreleri üzerine bir proje hazırlayacağız” diye konuştu.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv