Eğitimcilerden Başkan Selvitopu’na Destek Teşekkürü

29 Ekim Ortaokulu Müdürü Özlem Gaya, TOGEMDER Anaokulu Müdürü Nilüfer Özmermer ile Peker Mahallesi Muhtarı A.Baki Işık, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

  • 0
  • 900
Eğitimcilerden Başkan Selvitopu’na Destek Teşekkürü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 29 Ekim Ortaokulu Müdürü Özlem Gaya, TOGEMDER Anaokulu Müdürü Nilüfer Özmermer ile Peker Mahallesi Muhtarı A.Baki Işık, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

Peker Mahallesi’ndeki iki okulun yöneticileri, ilçedeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesine ciddi katkı koyan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Okul yöneticileri ayrıca,  Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğinin yanında belediyenin de bu konuda seferber olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Eğitikmciler okulları için peyzaj ve çevre düzenlemesi konusunda da Başkan Selvitopu’ndan destek istediler.

Eğitime her zaman destek olacağız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde 18 okulda daha badana, boya ve tadilat çalışması başlattıklarını hatırlattı. Çalışmaların 10 Ekim tarihine kadar süreceğine işaret eden Başkan Selvitopu, 18 okulda dış cephe boyaması, iç cephe boyaması, su,elektrik tesisatı problemleri, bahçe korkuluk demirlerinin yenilenmesi, kauçuk zemin kaplaması, iç kapıların boyanması gibi çalışmalar yapılacağını ifade etti. Selvitopu ayrıca, ilçede eğitim gören öğrencilerin fiziki ortamlarını iyileştirme, daha iyi şartlarda eğitim almalarına katkı koymak için belediye olarak ilçedeki okullarda badana, boya ve tadilat çalışmaları yaptıklarını, büyük ölçekli tadilatları da ihale yoluyla gerçekleştirdiklerini söyledi ve bundan sonra da imkanlar ölçüsünde okullara destek vermeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Muhtar da hizmetlerden memnun
Eğitimcilerle birlikte ziyarete katılan Peker Mahallesi Muhtarı A.Baki Işık da mahallesine yaptığı önemli hizmetlerden dolayı Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiğini söyledi ve mahallesinde 27 ve 556 No’lu otobüslerin okulun önüne kadar gelmesini istediklerini, özellikle kışın yağmurlu havalarda bu durumun ciddi sorun oluşturduğunu, öğrenci ve öğretmenlerin mağdur olduklarını söyledi. Muhtar Işık, bu sorunun Büyükşehir kanalıyla çözülmesi gerektiğini de hatırlattı ve Başkan Selvitopu’nun bu konuda da kendilerine destek olacağına inandıklarını ifade etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Karabağlar’daki 58 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Yeni döneminin ilk meclisi

Suya indirim sözü için ilk adımı attı

Arşiv