Eğlenerek öğreniyorlar

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için düzenlenen yaz okulları başladı.

  • 0
  • 281
Eğlenerek öğreniyorlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için düzenlenen yaz okulları başladı. 8 farklı semt merkezindeki etkinliklerde çocuklar hem eğlenirken, hem de farklı konular karşısında sorgulamayı, yaratıcı olmayı ve doğru akıl yürütmeyi öğreniyorlar.
 
Haftanın 4 günü sabah ve öğle olmak üzere Aşık Veysel, Aydın Mahallesi, Eski İzmir, Limontepe, Esendere, Cennetçeşme, Kazım Karabekir ve Özgür Semt Merkezleri’nde düzenlenen okullara  çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Deneyimli eğitimciler eşliğinde felsefe, dans, görsel sanatlar, müzik, eğlenceli bilim, eğlenceli matematik, drama ve kısa film üzerine eğitim alan çocuklar ayrıca her Cuma günü Karşıyaka Belediyesi’nin haberleşme koleksiyonu müzesi ile evrensel bilim müzesini de ziyaret edecekler.
 
Bir ay boyunca devam edecek olan yaz okullarına katılan çocuklar eğitim sonunda dans ve müzik başta olmak üzere öğrendiklerini  bir gösteri de sergileyecekler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv