Eğlenme sırası eğlendirenlerde

İzmir Organizasyon Bileşenleri Derneği (İZOB-DER), ‘Etkinlik Sektörü Buluşması’ düzenleyerek organizasyon alanında çalışan firma temsilcilerini bir araya getirdi.

  • 0
  • 1.041
Eğlenme sırası eğlendirenlerde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Organizasyon Bileşenleri Derneği (İZOB-DER), ‘Etkinlik Sektörü Buluşması’ düzenleyerek organizasyon alanında çalışan firma temsilcilerini bir araya getirdi. Geceye Ankara'dan Anadolu Davet Etkinlik Federasyonu(ADEF) Başkanı Murat Köksal , Adana'dan Düğün Salon işletmecileri Federasyon Başkan Yardımcısı Ayhan Şirin, Afyon'dan Ege Davet Etkinlik Fed. Başk. Şükrü Köken‘de konuklar arasında yer aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek'te gerçekleşen sektör buluşmasında konuşan İZOB-DER Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bulu, etkinlik sektörünün İzmir’deki temsilcilerinin kaynaşma ve dayanışması için bir arada olduklarını belirterek, “Bizler gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile hayatı güzelleştiren rengârenk bir sektörüz ve her birimiz hayatın birbirinden canlı renkleriyiz. Derneğimiz, aktif çalışmaları, yönlendirici ve uzlaştırıcı yaklaşımları ile İzmir’deki etkinlik firmalarımızın sözcüsü olmayı başardığı gibi sektörümüzün ülke genelinde örgütlenmesine yaptığı katkılar ile konfederasyon düzeyinde temsil gücüne ulaşmamızda etkili olmuştur” dedi.

Dayanışma Artacak
Adnan Bulu, etkinlik sektörünün 50’ye yakın iş kolunda faaliyet gösterdiğini ve ülke genelinde 1 milyon kişiye istihdam sağladığını vurgulayarak, şunları söyledi: “Yaşayabileceğimiz tüm sorunlarda sektörümüzün sözcülüğünü dernek ve konfederasyon düzeyinde yapabilecek güçte örgütlülüğümüz, meslektaşlarımız arasındaki yaşanabilecek sorunları çözebilecek iletişimimiz var. Firmalarımız arasında iş ortaklığı ve yardımlaşmanın güzel örnekleri artarak devam ediyor. Tedarik arayışları için öncelikli tercihin üyelerimiz arasında aranması ve kurulan çözüm ortaklıkları, dayanışmacı rekabet felsefemizin hayata geçtiğini gösteriyor. İZOB-DER’in benimsediği etik değerleri savunan, dayanışmacı rekabet felsefemize uyum sağlayabilecek diğer meslektaşlarımızın da derneğimize katılması güç birliğimize ve sektörümüzün gelişimine değer katacaktır.”

Anadolu Davet Etkinlik Federasyonu(ADEF) Başkanı Murat Köksal(Ankara), Düğün Salon işletmecileri Federasyon Başkan Yardımcısı Ayhan Şirin (Adana), Ege Davet Etkinlik Fed. Başk. Şükrü Köken(Afyon) kısa konuşmalarla çalışmlalarıyla ilgili bilgi verdi.

İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri ise “2024’te Sektörümüzü Bekleyen Riskler ve Fırsatlar” sunumunu gerçekleştirdi. Sunumdan sonra sahne alan Agean Band Orkestrası, coşkulu performansı ile geceye katılım gösteren konuklara keyifli vakit geçirdi.

Gecenin fotoğraflarına gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv