EMGD'den Niyazi Gül Dörtnala açıklaması

  • 0
  • 927
EMGD'den Niyazi Gül Dörtnala açıklaması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

EGE Magazin Gazetecileri Derneği, BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) tarafından çekilen “Niyazi Gül Dörtnala” filminin basın toplantısına çağrılmayan Egeli magazincilerin bir araya geldiği Ege Magazin Gazetecileri Derneği konu ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Facebook'ta da paylaşılan açıklamaya İzmirlilerden tepki yağıyor.

EMGD'nin basın açıklaması şöyle:

Basına ve kamuoyuna

Beşiktaş Kültür Merkezi  BKM tarafından İzmir'de çekimleri devam eden ve   başrollerıni Ata Demirer, Demet Akbağ ile Şebnem Bozoklu'nun oynadığı “Niyazi Gül Dörtnala” filmiyle ilgili İzmir'de yapılan basın toplantısına İzmirli Magazinciler  yok sayılarak  sadece İstanbul'lu gazeteciler çağrılmıştır.
İzmir'de yıllardan bu yana işini en iyi biçimde yapan ve bir çok arkadaşımızı İstanbul'a transfer ederek magazin basınının gündemini elinde tutan biz İzmirli gazetecileri toplantıya davet etmeyip ezip geçerek İstanbul'lu gazetecileri çağıran BKM  yöneticilerini anlamakta zorluk çekiyoruz.
 
Biz İzmirli gazetecileri yok sayan ve “SADECE ULUSAL TV'LERI ÇAĞIRDIK” diyen BKM yöneticilerine bugün ve haftasonu Türkiye'nin 4 büyük gazetesinde çıkan basın haberlerini hatırlatırız.
Sadece magazin değil İzmir'de bir çok haberin peşinde koşan gazeteci arkadaşlarımız, yaz ayında da Çeşme gibi 40 - 45 derece sıcaklığın altında gece geç saatlere kadar görevlerini yapmaktadırlar.
Dernek üyesi olan veya olmayan tüm magazinci arkadaşlarımız saygıyı ve değeri fazlasıyla haketmektedir. Bu nedenle bu ve bundan sonraki toplantılarda gazeteciliği İstanbul'dan ibaret görmemeniz dileği ile yapılan bu açıklamayı tüm kamuoyuna paylaşıyoruz.

Saygılarımızla

EGE MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv