En anlamlı yeni yıl kutlaması

Çocuklar, gençler ve yaşlılar olmak üzere üç kuşak, Bornova Belediyesi’nin etkinliğinde buluştu. Neşe dolu buluşmada şarkılar hep bir ağızdan söylendi, danslar edildi.

  • 0
  • 258
En anlamlı yeni yıl kutlaması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çocuklar, gençler ve yaşlılar olmak üzere üç kuşak, Bornova Belediyesi’nin etkinliğinde buluştu. Neşe dolu buluşmada şarkılar hep bir ağızdan söylendi, danslar edildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da bu özel kutlamadaki yerini aldı. Başkan Atila, “ Biz Bornova’da çocuk ve gencinden yaşlısına hep birlikte huzur içinde yaşıyoruz. Hayatı, güzellikleri paylaşıyoruz. Bu hep böyle devam etsin. 2019 yılı tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirsin“ diye konuştu. 

Bornova Belediyesi, üç kuşağın bir araya geldiği çok özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklar, gençler ve yaşlılar, Atatürk Mahallesi Dr. Srrı Aydoğan Kültür Merkezi’ndeki yeni yıl partisinde buluştu. Bornova Belediyesi’nin kurslarında eğitim alan çocuklar, Bornova Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Ege Üniversitesi İşletme Topluluğu üyesi öğrenciler, Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri ve Bornova Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetleri’nden de yararlanan Çınarlar Kulübü üyeleri keyif dolu saatler geçirdi.  

Sunuculuğunu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Kızı Seda ile Ege Üniversitesi öğrencisi Yakup Siyahkoç‘un birlikte yaptığı kutlama, Bornova Belediyesi TSM Korusu’nun şarkıları ile başladı. Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin müzik grupları ve dans topluluğu etkinliğe ayrı bir renk kattı. Bornova Belediyesi Prof. Dr. Türker Minibaş Gençlik Merkezi’nden yararlanan üniversite öğrencisi Emre Bulgurlu‘nun mızıkası ve gitarı eşliğinde söylediği şarkılarda büyük beğeni topladı. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmesi tombalanın da oynadığı eğlencede, üç kuşak birarada gönüllerince eğlendi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu özel buluşmaya Eşi Hikmet Atila ile birlikte katıldı. Sahneye Kızı Seda’nın anonsu ile çıkan Başkan Atila, “Böylesi topluluk ile birlikte olmak çok güzel. Biz Bornova’da çocuk ve gencinden yaşlısına hep birlikte huzur içinde yaşıyoruz. Hayatı, güzellikleri paylaşıyoruz. Bu hep böyle devam etsin. 2019 yılı tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirsin“ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv