En keyifli Karne Hediyesi

Konak Belediyesi’nin yarıyıl tatiline çıkan öğrenciler için Spil Dağı Milli Parkı’na düzenlediği ücretsiz geziler keyifli anlara sahne oldu.

  • 0
  • 356
En keyifli Karne Hediyesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi’nin yarıyıl tatiline çıkan öğrenciler için Spil Dağı Milli Parkı’na düzenlediği ücretsiz geziler keyifli anlara sahne oldu. Dönem boyunca hem derslerine çalışıp hem de Konak Belediyesi'nin spor okullarındaki ücretsiz kurslarda ter döken minikler, organize edilen günübirlik gezi sayesinde gönüllerince eğlenme şansı buldu.

YÜREKLERİ ISITAN SEVGİ
Geçtiğimiz hafta başlayan gezilere Konak Belediyesi’nin ücretsiz spor okullarına üye minikler katıldı. Anne ve babalarıyla kurs gördükleri tesise gelen minik sporculara Spil yolculuğu öncesi ayakları üşümesin diye kar botu hediye edildi. Otobüslerle İzmir-Manisa arasında yer alan Spil Dağı’na çıkan minikler burada muhteşem manzarası eşliğinde doyasıya eğlendi. Bu yıl beklenen kar yağmasa da beyaza bürünen bölgede çocuklar doğanın tadını çıkardı. Gün boyu eğlenceli anlar yaşayan miniklerle beraber, çocuklarına eşlik eden veliler de en az onlar kadar mutlu bir gün geçirdi. Gezilerin birine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Spil’e gelerek Konaklı çocukları yalnız bırakmayan Başkan Pekdaş, soğuk havaya rağmen miniklerle oynamayı ihmal etmedi. Miniklerin sıcak ilgisiyle ısınan Başkan Pekdaş, geziye katılan minikler ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gösterilen sıcak ilgi karşısında mutluluğunu dile getiren Pekdaş, “Okullar yarıyıl tatiline girince biz de geleceğimiz olan çocuklarımıza bir karne hediyesi vermek istedik. Onları bu yıl da Spil Dağı'na götürüyoruz. Burada ayaklarınız üşümesin diye de her bir çocuğumuza bot hediye ettik. Gönüllerince oynasınlar, keyifli bir gün geçirsinler istiyoruz. Onların sevgisi, mutluluğu bize yeter” dedi.

DOĞAL GÜZELLİKLERİN KEYFİNİ ÇIKARDILAR
Spil Dağı gezisine katılanlara öğle yemeğinde sucuk ekmek ve ayran ikram edildi. Yarıyıl tatilinde farklı bir deneyim yaşayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Temiz havada doya doya eğlenen minikler ve veliler günün sonunda tekrar otobüslerle alındıkları spor merkezine bırakıldı. Unutulmaz anlar yaşadıklarını dile getiren minikler, Başkan Pekdaş’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'nce organize edilen gezilere Konak Belediyesi'nin Spor Okulları'nda kurs gören yaklaşık 1000 çocuk ve veli katılıyor. Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na düzenlenen geziler kapsamında öğrenci grupları sabah saatlerinde görevli öğretmenler tarafından belirlenen spor merkezleri önünden alınıp, gezi dönüşü yine alındıkları yere bırakıldı. Gezilere tam donanımlı bir de ambulans da eşlik etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv