En özel yeni yıl eğlencesi

Gaziemir Belediyesi’nin sağlık üssü Sağlık Köyü’ndeki Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi’nden yararlanan hastalar ile aileleri yeni yıl eğlencesinde gönüllerince eğlendi.

  • 0
  • 290
En özel yeni yıl eğlencesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gaziemir Belediyesi’nin sağlık üssü Sağlık Köyü’ndeki Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi’nden yararlanan hastalar ile aileleri yeni yıl eğlencesinde gönüllerince eğlendi. Hastaların ve ailelerin yeni yılını kutlayan  Başkan Şenol, “Sağlıklı ve mutlu bir yıl yaşamanızı diliyorum” dedi.
 
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un sağlık alanındaki çalışmalarını tek çatı altında topladığı Sağlık Köyü’ndeki Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi’nden yararlanan hastalar ile aileleri yeni yıl eğlencesinde bir araya geldi.  Merkez sayesinde yaşamla yeniden güçlü bağlar kuran, evlerinden çıkıp sosyalleşmenin ve yeni arkadaşlıklar kurmanın mutluluğunu yaşayan hastalar merkezde edindikleri arkadaşlarıyla ve kendilerine hizmet veren sağlık personeliyle yeni yıla merhaba dedi.

Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde düzenlenen eğlenceye katılan, hastalarla birlikte yeni yıl pastası kesen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Bir ilke daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu tabloya bakınca ne kadar önemli bir iş yaptığımızı görüyorum. Büyüklerimize hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çocukların ölmediği, annelerin ağlamadığı bir dünyada sağlıklı ve mutlu bir yıl yaşamanızı diliyorum” diye konuştu. Trio Band isimli müzik topluluğunun ezgileri eşliğinde dans ederek yeni yıla merhaba diyen, hediyelerle arkadaşlarının yeni yılını kutlayan hastalar ile aileler ise “Merkez sayesinde ikinci baharımızı yaşıyoruz. Bu merkezi açarak bize bu imkanları sunan Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv