En Yeni 5 Yıldızlı Fitnes Merkezi

Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesinde hizmet veren Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center, misafirlerine en kaliteli hizmeti sunma çabasına ilk günkü heyecanıyla devam ediyor.

  • 0
  • 936
En Yeni 5 Yıldızlı Fitnes Merkezi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center, fitness merkezini sektörün en iyi markası Technogym Fitness ürünleri ile yeniledi. Büyük bir yatırım ile modernize edilen merkezin açılışı ise yoğun katılımlı bir kokteyl organizasyonu ile gerçekleşti.

Otel ekibinin ustalıkla hazırladığı sağlıklı ürünlerin ikram edildiği organizasyona, Technogym Master Trainer’lar da katıldı. Technogym Master Trainer’lar, yeni cihazların tanıtımını üyelere ve basın mensuplarına bire bir eşlik ederek sağladı.

2 bin 200 metrekare alanda hizmet veren Qualitasspa; sağlıklı yaşamı terci eden, sağlığına ve güzelliğine önem veren İzmirlilere hizmet vermekte ve üyeleri tarafından adeta bir şehir kulübü gibi benimsenmektedir.

Termal SPA, İzmir’deki en yeni ve teknolojik ekipmanlara sahip fitness merkezi, stüdyoları, açık (yaz) -kapalı yüzme havuzları, termal havuzu, Türk hamamı, saunaları, güzellik ve masaj hizmetleri ile “kaliteli ve sağlıklı yaşam alanı” olarak ön plana çıkmaktadır. Bu seçkin SPA, hijyene verdiği önemi devamlı yapılan denetimlerle tescillemiş olup 365 gün sabah 06:00’dan gece 23:00’e kadar eğitimli eğitmenler ve profesyonel terapistlerle beş yıldızlı hizmet sunmaktadır.
Uzakdoğulu terapistlerin sağladığı masaj hizmetleri ve deneyimli güzellik uzmanlarının gerçekleştirdiği bakımlar için önceden rezervasyon yapılması önerilmektedir. Üstün kaliteli SPA merkezinden yararlanmak isteyen İzmirliler, günlük kullanım alternatifini değerlendirerek SPA alanlarını kullanabilmekte veya 3 – 6 - 12 aylık üyelikler tercih edebilmektedir.

Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center
T: +90 232 292 13 32
E posta spa@wyndhamgrandizmir.com Instagram @qualitasspaizmir
Fotoğrafların devamına gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv