ERİSAD, STK'larda bizde varız dedi

Erzurumlu İş Adamları Ve Sanayicileri Derneği, İzmirli basın mensuplarıyla tanıştı.

  • 0
  • 1.096
ERİSAD, STK'larda bizde varız dedi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Erzurumlu İş Adamları Ve Sanayicileri Derneği, İzmirli basın mensuplarıyla tanıştı. Derneğin Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde ERİSAD Genel Başkanı Mustafa Cihanbeylede ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde  düzenlenen toplantıya, basın mensuplarının yanısıra dernek üyelerinden de kalabalık bir üye katıldı.
Toplantıda dernek ile ilgili bilgi veren Başkanı Mustafa Cihanbeylede,  Erzurumlu İş Adamları Ve Sanayicileri Derneği olarak hassasiyet ve istişareler ile hazırladığı tüzüğünün 18 mart 2019 tarihinde tescil edilerek ülkemize ve insanımıza faydalı olacağına inandıkları oluşumu tamamladıklarını söyledi.

Başkanı Mustafa Cihanbeylede,  “Daha önce Erzurum adı ile Türkiye’de hiç kurulmamış olan ERİSAD’ı yani Erzurumlu İş Adamları Ve Sanayicileri Derneği’ni kurarak bu hizmet kervanına ticari ve ekonomik olarak, hatta istihdam yaratarak katkı sunmak amacındayız. Her biri kendi alanında başarılı iş insanlarımızı ve sanayicilerimizi bir araya getirdiğimiz derneğimiz ile doğru analizler ve çözüm odaklı çalışmalarla firma yapılarının daha verimli bir hale gelmesi doğrultusunda kurumsallaşma ve büyüme ivmesine katkı sağlayacak çalışmalar yapıp, bunların sonucunda ekonomimize katkıda bulunup daha fazla istihdam sağlamak başlıca amaçlarımızdır. Bir sivil toplum kuruluşu olarak, ülkemizi ve milletimizi gerek içerden gerekse dışardan oluşabilecek, tehlike ve tehditlere karşı savunmak adına üzerimize düşen bütün görev ve çalışmaları yapıp her türlü fedakârlıkta bulunacağımızı da burada belirtmek istiyorum. Bilgi ve deneyimleri ile toplum için faydalı çalışmaları bulunan akademisyenlerin, bürokratların, milli sporcuların bilgi, deneyim ve tecrübelerinden istifade ederek derneğimiz bünyesinde oluşturacakları çalışma kurullarına ERİSAD olarak her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv