Erkek Adam kına yakmaz

İşadamı Özkan Aslan- Gözde Aslan çiftinin 8 yaşındaki Kent Koleji 2’nci sınıf öğrencisi Andaç Doğu Aslan, Bonjour Garden’de düzenlenen düğünle erkekliğe adım attı. Aslan’ın Kirveliğini Torres Damatlık Sahibi Süleyman Kaya üstle

  • 0
  • 2.653
Erkek Adam kına yakmaz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İşadamı Özkan Aslan- Gözde Aslan çiftinin 8 yaşındaki Kent Koleji 2’nci sınıf öğrencisi Andaç Doğu Aslan, Bonjour Garden’de düzenlenen düğünle erkekliğe adım attı. Aslan’ın Kirveliğini Torres Damatlık Sahibi Süleyman Kaya üstlendi.

Andaç Doğu Aslan’ın en özel gününe katılan davetliler Özkan- Gözde Aslan çiftinin anne ve babaları Hüseyin- Özgür Aslan ile Cengiz- Saime Oskay çiftleri karşıladı.

Zeybek gösterileriyle başlayan düğünde çeşitli yörelere ait oyunlar sergilendi. Mehmet Kendirci, Erol İşcan ve ekibi Siye Biye Grubu’nun kına törenine ise Andaç Doğu’nun “Erkek Adım Kına Yakar mı?” diyerek ellerini saklayarak avucuna ve parmağına kına yaktırmaması damgasını vurdu. Uzun süren mücadelen Andaç Doğu galip geldi ve onca ısrar ve ikna çalışmalarını boşa çıkararak kına yaktırmadı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğüne katılanlar arasında eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve eşi Emine Hanım, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır’ında aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli katıldı. Memedim adlı şarkıyla podpüler olan Zeynep Türkeş’te geceye şarkılarıyla renk kattı. 
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv