ERKUNT’UN GÜCÜ ÇİFTÇİ

  • 0
  • 675
ERKUNT’UN GÜCÜ ÇİFTÇİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kurulduğu 2004 yılından bu yana, teknolojiyi yakından takip eden ve Ar-Ge çalışmalarına önemli büyüklükte kaynak ayıran Erkunt Traktör, üretim süreçlerini inovasyon ile besleyen bir anlayış ile üretimine hız kesmeden devam ediyor. Sektördeki başarılı çalışmaları sadece Ar-Ge’yle sınırlandırmayan Erkunt, tasarım aşamasına da büyük önem verirken, kendisini çiftçiden gelen geri bildirimlerle besliyor.


Pazarda 3'üncü Sıraya Yükseldi
İlk yerli tasarım traktörü üretme heyecanı ile yola çıktıklarını ve Erkunt Traktör’ü tamamen yerli sermayeyle kurduklarını belirten Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt'u Türk çiftçisinin desteğiyle kısa sürede pazar 3'üncüsü konumuna yükselttiklerini söyledi. Erkunt Armağan, “2004 yılının Eylül ayında ilk Erkunt’u, yani yerli tasarım traktörü Türk çiftçisiyle buluşturduk. Başarılı olabileceğimize, bir Türk markasını çiftçimizin kullanabileceğine inanmayanalar vardı etrafımızda ama biz öncelikle Türk çiftçisini ve ihtiyaçlarını iyi anladığımıza, sonra Türk insanının sağduyusuna, memleketine olan inancına güvenerek çıktık bu yola. Ve 6 yıl içinde çiftçimizin de büyük desteği ile Erkunt markası pazarda 31 marka arasından 3'üncü sıraya yükseldi” dedi.

Dünya Markası Olacak
Erkunt'un başarısını çiftçiyle arasında kurduğu güçlü iletişime ve Ar-Ge'ye yapılan yatırımlarla açıklayan Erkunt Armağan, 12 yıldır olduğu gibi bundan sonra da kullanıcıya en iyiyi sunma gayretlerinin devam edeceğinin altını çizdi. Erkunt Armağan, “Ürünü sattıktan sonra hep ürünün arkasında olduğumuzu çiftçimize gösterebilmiş olmamızın bizi bu noktaya taşıdığına inanıyorum. Tasarımlarımız, çiftçiden gelen öneri ve dilekleri sonuna kadar dinleyip değerlendiren güçlü bir tasarım ekibi tarafından yapılıyor. Hiçbir lisansa bağlı olmadan, ülkemizin toprak ve iklim yapısına uygun ve Türk çiftçisine en iyi hizmeti verecek traktörü üretme çalışmamız hiç bitmeyecek. Bu bir sevda, bundan hiç vazgeçmeyeceğiz. Nihai kullanıcılarımızın sesi ile beslenen tasarım süreçlerimiz, bizi bugün bulunduğumuz yerden çok daha ileriye taşıyacak. Yalnız Türkiye’nin önemli markalarından birisi olmakla kalmayıp, dünyada çok iyi bilenen ve güvenilir bir çiftçi dostu marka olacağız.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv