Eserkent, Tübitak Bilim Fuarı’na Hazırlanıyor!

  • 0
  • 939
Yazı Boyutu:

İzmir’in Karabağlar İlçesi’ndebulunan Eserkent Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencileri okullarında ilkkez organize edilecek  “Tübitak Bilim Fuarı” heyecanınıyaşıyor. 

İzmir’in köklü eğitim kurumlarındanKarabağlar Eserkent Ortaokulu 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilecek “TübitakBilim Fuarı” hazırlıklarına hız verdi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapanEserkent Ortaokulu Müdürü Serdal Atav, okul yönetimi, öğretmenleri veöğrencilerinin ilk kez tanışacakları bu organizasyona büyük bir istek veheyecanla hazırlandıklarını ifade ederken “Geleceğimizin güvencesiçocuklarımız, ülkemizin aydınlık yarınların inşa edecek kalıcı ve önemlieserler üretiyorlar. Öğreniyorlar, düşünüyorlar, projelendiriyorlar. Belki deçocuklarımızın projelendirdikleri bu bilimsel çalışmalar günün birindegerçekleşecek ve insanlığa hizmet edecek buluşlar olarak bizlerigururlandıracak” dedi. 

Okul Müdürü Atav, 5 Mayıs 2014Pazartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek bir törenle ziyarete açılacak “EserkentOrtaokulu Tübitak Bilim Fuarı”nın 9 Mayıs 2014 tarihine kadar açıkkalacağını, bilimsel çalışmalara ilgi duyan tüm İzmirlileri okullarındagörmekten büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv