Evrim Ateşler’den Yunanistan’da 2. albüm

Müzisyen Evrim Ateşler, 2018 Aralık ayında yine tüm aşamaları Yunanistan'da hazırlanan ve "Birlikte" anlamına gelen 2. albümünü "MAZI" yi yayınladı.

  • 0
  • 623
Evrim Ateşler’den Yunanistan’da 2. albüm
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2017 yılında prodüksiyon aşamalarını Atina’da tamamlayıp, Avrupa ve Türkiye’de ilk solo albümü “Afieromenos Sto Rembetiko”yu Türk ve Yunan dinleyicileri ile paylaşarak büyük başarı grafiği sergileyen müzisyen Evrim Ateşler, 2018 Aralık ayında yine tüm aşamaları Yunanistan'da hazırlanan ve "Birlikte" anlamına gelen 2. albümünü "MAZI" yi yayınladı.

Geleneksel Türk-Yunan ortak kültürleri üzerine sanat projeleri sahneleyen müzisyen Evrim Ateşler’in albümünde Yunan müzisyenler ve 7 ünlü Yunan kadın sanatçı eşlik etti.

Ria Ellinidou, Eirini Haridou, Loulia Karapataki, Katerina Katsigianni, Sofia Papazoglou, Fotini Rentzi ve Aspasia Stratigou ile 7 düet şarkı seslendiren Ateşler, 2 solo ve 2 enstrümantal parçayı da ekleyerek bu özel projeyi Avrupa'dan sonra 20 Ocak itibariyle Türkiye'de de dinleyicisi ile buluşturdu.

Albüm, Ateşler’in ABD’de işbirliği sağladığı organizasyon aracılığı ile de tüm dijital müzik platformalarında paylaşıma açıldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv