Fashion Week Başladı

1-2-3 Kasım 2017 tarihlerinde Rönesans Ajans ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği’nin katkılarıyla hayata geçirilen İzmir Fashion Week başladı.

  • 0
  • 557
Fashion Week Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1-2-3 Kasım 2017 tarihlerinde Rönesans Ajans ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği’nin katkılarıyla hayata geçirilen İzmir Fashion Week başladı.  İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen Fashion Week Moda Haftası, ilk gün defileleriyle İzmirlilerden tam not aldı.

Rönesans Ajans tarafından organize edilen ve bu yıl 5’ncisi düzenlenen etkinliğe Ege Giyim Sanayicileri Derneği olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Abay, “Organizasyonda, tasarımcıların ve firmaların yeni sezon kreasyonları sergilenerek İzmirli moda severler ile buluşacak.

İzmir Fashion Week organizasyonu İzmir’e bir moda ve tasarımcı kenti olma yolunda bir olanak sağlamaktadır. İzmir Fashion Week  aracılığıyla moda severler çok sayıda tasarımcıyı tanıyacak, ürünlerini inceleme fırsatı yakalayacaklardır.
Tasarıma dikkat çekmek amacı ve İzmir’e bir moda etkinliği kazandırma hedefiyle yola çıkılan etkinlik her geçen yıl daha ileriye gitmektedir” dedi.

Defileler zincirinin ilk halkasını oluşturan White House, Burak Çiçek ve  Nazlı Terzioğlu geceye özel zel kıyafetleri,  Rönesans Ajans sahibi Akif Örük koreografisiyle Irmak Atuk gibi çok sayıda modelin yer aldığı defileyle sergilendi.

Üç gün boyunca İzmir’i modanın başkenti yapacak olan Fashion Week kapsamında, sektöre katkı sağlayacak moda sohbetleri ve farklı kreasyonların görücüye çıkacağı defileler düzenlenmeye devam edecek.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv